Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kilá navyše, faldíky na bruchu a nové vlasy: Radikálna zmena markizáckej moderátorky!

Gabriela Bullová prešla v poslednej dobe výraznou zmenou imidžu. Zobraziť galériu (8)
Gabriela Bullová prešla v poslednej dobe výraznou zmenou imidžu.

BRATISLAVA – Zmenená na nepoznanie! Keďže Markíza v súčasnosti pristúpila k veľkému personálnemu upratovaniu, v priestoroch televízie je v týchto dňoch pomerne rušno. Pred pár dňami sme v Záhorskej Bystrici zazreli aj červenovlásku, ktorá nám bola na prvý pohľad neznáma. Pri detailnom preskúmaní záberov sme však zistili, že nešlo o žiadnu novú posilu. S inou farbou vlasov a s výrazne zmenenou postavou sa tam totiž promenádovala moderátorka Sexy športu a zároveň exfarmárka Gabriela Bullová (28).

Vynovená kvôli práci! Gabriela Bullová sa zviditeľnila najmä účinkovaním v markizáckej šou Farma. Z obrazoviek sa ale definitívne nestratila. Po vyhadzove zo súťaže totiž dostala zaujímavé miestečko v podobe moderátorky relácie Sexy šport, ktorú vysiela chlapská televízia Dajto. Tmavovláska tak je jednou zo skupinky sexíc, ktoré sa svojimi prednosťami pýšia pred celým Slovenskom. 

Keďže Gabriela ešte donedávna nebola medzi kolegyňami jediná s čiernou hrivou, rozhodla sa pre zmenu imidžu. A tak podstúpila pred mesiacom radikálnu úpravu zovňajšku. „Nemala som pocit, že som na obraze dostatočne výrazná. Navyše som chcela v konkurencii viac vyniknúť. Okolie mi hovorí, že je to vydarená zmena a navyše ma to aj omladzuje,“ povedala nám Bullová, z ktorej je v súčasnosti ryšavka. „Pre prácu urobím všetko,“ dodala so smiechom exfarmárka.  

Ani zmenená farba vlasov však Gabriele nedopomohla k tomu, aby si pozíciu moderátorky udržala. Podľa našich informácií totiž relácia Sexy šport na televíznych obrazovkách končí. Pre dvojnásobnú mamičku to však môže byť úľava aspoň v tom, že si už nemusí strážiť svoju líniu tak prísne. Pri pohľade na ryšavku je totiž viditeľné, že sa zaoblila. „Snažím sa udržiavať si hmotnosť na 65 kilách, ale už mi to vyskočilo aj na 68. Aj v televízii mi nedávno povedali, že musím zhodiť,“ priznala otvorene moderátorka. „Ja to mám tak, že schudnem, a hneď na to aj priberiem. Minule som sa o tom rozprávala aj s Monikou Haklovou, ktorá má podobný problém. To máme z tej farmy. Ale chodím behávať a snažím sa dať nejako do poriadku,“ uzavrela tému postavy Bullová.

Gabriela Bullová zmenila farbu vlasov a viditeľne sa zaokrúhlila. Spod trička jej dokonca na bruchu trčali faldíky.
Zobraziť galériu (8)
Gabriela Bullová zmenila farbu vlasov a viditeľne sa zaokrúhlila. Spod trička jej dokonca na bruchu trčali faldíky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu