Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalší dôvod, prečo nenávidia Haklovú: Pozrite, čo vyviedla farmárom!

Monika Haklová sa súperom za všetko zlé pomstila. Zobraziť galériu (10)
Monika Haklová sa súperom za všetko zlé pomstila.

BRATISLAVA – Je to mrcha! Presne takéto a ešte oveľa silnejšie slová zazneli z úst súťažiacich markizáckej Farmy na adresu súperky Moniky Haklovej (38). Blondínka bola po celú dobu trvania projektu akousi čiernou ovcou. Svoju reputáciu si nevylepšila ani vtedy, keď sa statkári znova zišli v relácii Bez servítky. V programe o varení sa im totiž realitná maklérka pomstila za to, ako sa k nej počas farmárskej šou správali.

Pomsta má sladkú príchuť! Televízia Markíza v týchto dňoch vysiela špeciálne vydanie kulinárskej relácie Bez servítky. V nej sa zišli súťažiaci zo statkárskej šou Farma. Počas aktuálneho týždňa predvádzajú na obrazovkách svoje schopnosti Ľudovíta Mládková, Gabriela Bullová, Rado Spireng, Eva Orolínová a Monika Haklová. A práve posledná spomínaná svojim súperom okorenila účasť v programe už hneď v úvode.

Súťažiaci totiž dúfali, že Monika ich pozve do svojho luxusného domu, ktorý jej budú môcť ihneď skritizovať. No nestalo sa tak. Blondínka všetkých prekvapila tým, že pohostenie pripravila na bratislavských Zlatých pieskoch. Na ostrovčeku v strede jazera rozložila stolček a jedlo servírovala na plastovom riade. „Nezaslúžili si byť v mojom dome, v mojom luxuse, jesť z môjho taniera,“ vysvetlila dôvod svojho konania Haklová.

Blondínke nahrávalo do karát aj počasie. Nečakaný lejak totiž vyobliekaným farmárom večeru znepríjemnil o čosi viac. Kotlíkový guláš, ktorý varil Haklovej snúbenec Martin, bol tak „vylepšený“  o dažďové kvapky. Súťažiaci túto situáciu ešte ako-tak zvládali. Keď však počas konzumácie dezertu zistili, že ich hostiteľka sa vyparila na člne a nechala ich tam, do smiechu im vôbec nebolo.

 „Ja som už pri brehu, idem si urobiť program. Aj vám by som ho rada urobila, ale ako sa hovorí, že pomsta je sladká, tak akýmkoľvek spôsobom sa dostaňte sem za mnou. Poskladajte si nejakú plť alebo preplávajte. Čakám vás na brehu so šampanským,“ napísala Monika v smske, ktorú poslala Radovi.

Nešťastní a hromžiaci farmári sa na breh nakoniec doplavili na vodnom bicykli. Haklovú tam však už nenašli. „Aspoň, že nám tu tá mrcha nechala šampanské,“ potešil sa Rado. Gabriela však prežívala úplne iné pocity. „Haklová sa bála, lebo je tu Bullová a dostala by kopačky na prsia,“ poznamenala silácky tmavovláska. Keď sa k tomu neskôr vyjadrovala na markizácku kameru, jej slová boli oveľa tvrdšie a oplzlé

Monika si za svoje kuchtenie a pomstu vyslúžila rekordné hodnotenie. Od nahnevaných farmárov dostala 3 body, čo sa v histórii relácie Bez servítky zatiaľ ešte nestalo. Realitná maklérka si však z toho ťažkú hlavu vôbec nerobila. „Pre mňa to bola satisfakcia za všetko, čo mi urobili na farme,“ vysvetlila blondínka, ktorá sa nedávno počas priameho prenosu pomstila aj Nikole Komorovej, keď jej na hlavu vysypala múku.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný večer. Viac sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu