Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bez hanby ukázala zadok aj prsia: Párty divočina farmárky Moniky!

Monika Hrajnohová očividne nemá problém s nahotou. Na farmárskej párty pretŕčala holý zadok aj prsia. Zobraziť galériu (17)
Monika Hrajnohová očividne nemá problém s nahotou. Na farmárskej párty pretŕčala holý zadok aj prsia.

BRATISLAVA – Zbytočne sa obliekala! V pondelok sa konala párty, na ktorej sa zišli spolu s aktuálnymi účastníkmi Farmy aj tí minuloroční. Najviac si na večierku užívala litre alkoholu, pozornosť mužov a neviazanú zábavu finalistka z prvej série statkárskej šou Monika Hrajnohová (23). Brunetka z južného Slovenska predviedla prítomným hosťom divadielko, vďaka ktorému sa mohli chvíľkami cítiť ako v erotickom salóne. Bez rozpakov totiž vytŕčala nahé prsia. Ukázala aj zadoček.

Náruživá exhibicionistka! Ako sme vás už na topkách informovali, rozlúčková párty súťažiacich z markizáckej Farmy sa zvrhla na divoké orgie. „Hviezdou“ večera bola bez pochýb Monika Hrajnohová, ktorá účinkovala v prvej sérii súťaže. Brunetka si na žúr obliekla krátke minišaty, ktoré jej však pri pohľade na to, čo stvárala, boli úplne nanič.

Monika toho počas večera stihla viac než dosť. Pri tanci s Romanom Olachom, ktorý sa otvorene hlási k homosexualite, napríklad ukázala oblý zadoček. Práve dlhovlasý blondiak jej totiž vo víre zábavy vyhrnul sukňu tak vysoko, že bolo vidno obe polky.

Ako sa však s pribúdajúcimi hodinami a alkoholom v krvi ukázalo, Hrajnohovej odhaľovanie intímnych partií vôbec neprekážalo. V pokročilejšom čase si dokonca sama stiahla šaty, aby sa mohli popýšiť nahými prsiami. „Rada dráždim chlapov,“ poznamenala v minulosti Monika. Či jej zvádzanie prekročilo hranice vkusu, posúďte sami.

Chcete vedieť o divokom farmárskom žúre viac? Kliknite SEM!

Sledujte Topky TV: Monika Hrajnohová si užívala, akoby to bol posledný žúr jej života.

Monika Hrajnohová

Tip: Máte už Farmy plné zuby? Pozrite si niečo iné! Vyberte si program na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu