Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ohrozoval známe osobnosti: Farmár Roman skončil na protialkoholickom!

Roman Olach si vďaka svojej závislosti od alkoholu poriadne zavaril. Zobraziť galériu (10)
Roman Olach si vďaka svojej závislosti od alkoholu poriadne zavaril.

BRATISLAVA – Musí sa liečiť! Roman Olach (20), ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v markizáckej šou Farma, si svojou slabosťou pre alkohol vyrobil poriadne problémy. Na nedávnej párty, kde sa zišlo plno prominentov, to totiž s chľastom skutočne prehnal. Nielenže blondiak vystavil prítomných hostí nebezpečenstvu, ešte si aj urobil poriadnu hanbu. Keď vytriezvel, rozhodol sa polepšiť.

Roman Olach patrí k ľuďom, ktorí pohárikom očividne nikdy nepohrdnú. Široká verejnosť sa o tom mohla presvedčiť hneď vo chvíli, keď sa objavil na televíznych obrazovkách. Už pri odchode na opustený statok sa totiž opil a svojim správaním liezol súperom poriadne na nervy. O exces sa postaral aj na farmárskej rozlúčkovej párty, kde oblieval ľudí vínom, skákal po stoloch a rozbíjal poháre.

Pár mesiacov o bývalom farmárovi síce nebolo počuť, nedávno sa však znovu predviedol. Roman sa zúčastnil párty, na ktorej nechýbalo množstvo prominentných hostí. Medzi inými napríklad Erika Judínyová s priateľom Štefanom Skrúcaným, Sisa Sklovská s manželom Jurajom Lelkesom a tiež Jozef Vajda s partnerkou Júliou. Práve oni boli svedkami toho, čo mladý blondiak s rastúcou hladinou alkoholu v krvi dokáže. „Olach si spravil hroznú hanbu. Na každého vykrikoval a do VIP sektora hádzal medzi hostí poháre. Všade lietali črepy,“ dozvedeli sme sa od jedného z návštevníkov žúru.  

Po tomto vyčíňaní si však Olach očividne vstúpil do svedomia. Podľa našich informácií sa rozhodol bojovať s alkoholom. Pred pár dňami vyhľadal pomoc v Centre pre liečbu drogových závislostí v Bratislave, kde už absolvoval niekoľko sedení. „Bol tam počas minulého týždňa. So svojou slabosťou pre alkohol chce bojovať,“ povedal nám k tomu zdroj.

V súvislosti s touto témou sme sa skontaktovali aj so samotným Romanom. „Nastúpil som na ambulantnú liečbu, aby som sa dostal z psychických problémov, ktoré u mňa dlhodobo pretrvávajú, povedal nám k tomu bývalý farmár. Ako tiež dodal, slabosti pre alkohol sa chce definitívne zbaviť. „Snažím sa s tým skoncovať. Som vlastne v pokročilom štádiu alkoholizmu a takto sa nedá žiť. Nechcem takto žiť,  priznal otvorene Olach.

Mladík sa začal v súčasnosti venovať športu a práci. Zvládnuť náročné životné obdobie mu pomáha aj rodina, u ktorej momentálne býva. Hoci sa Roman v týchto dňoch zdržuje hlavne v Bratislave, jeho mama je o problémoch so závislosťou informovaná. „Povedala mi, že je rada, že som sa išiel liečiť. Len už mi po tom všetkom neverí. Ale chce to všetko čas," uzavrel Olach.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu