Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sprostá farmárka Monika: Ukázala mu “kozy“, poslal ju do kelu!

Monika Hrajnohová sa takto ponúkala Romanovi Langovi. Zobraziť galériu (8)
Monika Hrajnohová sa takto ponúkala Romanovi Langovi.

BRATISLAVA – Aký návrh, taká reakcia! Monika Hrajnohová (23), ktorá sa zviditeľnila v prvej sérii markizáckej šou Farma, je rada stredobodom pozornosti pri každej možnej príležitosti. Nikoho preto neprekvapí, ak si náhodou bez hanby zdvihne tričko a otrčí svoje nahé prsia. Práve takto sa nedávno ponúkala aj Romanovi Langovi (26), ktorý je jedným zo finalistov letnej šou Pláž 33. Pikantným návrhom však tmavovláska svalnatého krásavca vôbec neohúrila. Práve naopak...

Nahé prsia Moniky Hrajnohovej nie sú už žiadnou tajomnou lahôdkou. Tmavovláska totiž nie je príliš slušná slečna a dáva to patrične najavo. Svojimi prednosťami sa bez okolkov chválila napríklad na nedávnej farmárskej párty, kde vyvádzala ako utrhnutá z reťaze.

V o čosi miernejšom duchu sa nieslo aj posledné stretnutie bývalých farmárov, ktoré sa konalo v bare na nábreží Dunaja. Viacerí z nich dostali príležitosť okomentovať šikovnosť finalistov z letnej šou Pláž 33. Svoje odkazy, podobne ako aj ostatní návštevníci baru, zanechali v búdke, ktorá je súčasťou komplexu.

O najpikantnejšiu správu sa postarala práve Hrajnohová, ktorej padol do oka Muž roka 2010 Roman Lang.  „Si strašne dobrý fešák a ja rada balím chlapov. Dúfam, že som ťa trošku zbalila. Teším sa, keď vypadneš, lebo toto bude na teba čakať,“ sľubovala Monika, pričom do kamery ukazovala na svoje nahé prsia.

Hoci chcela tmavovláska pôsobiť sexi, zdá sa, že svojím gestom prekročila hranicu vkusu. Roman z jej návrhu nebol vôbec nadšený a dokonca jej poriadne naložil. „No, baby sú sprosté. Čo sa z toho pose*em, keď to tam dala?!“ spytoval sa Lang, ktorého očividne ponúkajúca sa Monika vôbec nezaujala. Ako by ste zareagovali vy?

Monika Hrajnohová nemá s nahotou problém. So svojimi vnadami sa chváli pri každej možnej príležitosti.
Zobraziť galériu (8)
Monika Hrajnohová nemá s nahotou problém. So svojimi vnadami sa chváli pri každej možnej príležitosti.

Tip: Pozriete si večer Pláž 33 alebo dobrý film? Rozhodnite sa podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu