Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajomstvo farmárky Frčkovej (45): Je tehotná!

Jana Frčková nosí pod srdcom dieťa. Zobraziť galériu (4)
Jana Frčková nosí pod srdcom dieťa.

BRATISLAVA – Bojovala za dvoch?! Jana Frčková (45) sa do markizáckej Farmy prihlásila spolu so svojou dcérou Luciou. V čase nástupu na statok však ani ona netušila, že jej mama je v radostnom očakávaní. No keďže podnikateľka zo Zvolena o tehotenstve vedela, zámerne si dopomohla k tomu, aby zo súťaže vyletela ako prvá.

Všetko nasvedčuje tomu, že aj druhá séria markizáckej Farmy má svoju "tehuľku". Prvá vypadnutá Jana Frčková je totiž podľa našich informácií tehotná. Jej dcéra Lucia, ktorá ešte stále bojuje na statku, bude mať súrodenca. Podobná situácia nastala aj v letnej verzii súťaže. Na rozdiel od Jany sa však Lenka Liptáková prebojovala so zaobleným bruškom až do finále. 

Štyridsaťpäťročná Zvolenčanka však zrejme nechcela v drsných podmienkach nič riskovať. A tak radšej vypadla v prvom kole, kedy ju v dueli porazila Jarmila Ščibrányová. Keď sme včera v súvislosti s témou tehotenstva oslovili Frčkovú, bola skúpa na slovo. „Teraz sa k tomu nebudem vyjadrovať. Máme návštevu, sme na prechádzke, zavolajte mi zajtra ráno,“ poznamenala záhadne Jana.   

Podľa našich informácií je farmárka tesne pred začiatkom tretieho mesiaca tehotenstva. Dieťatko vraj nebolo plánované, no napriek tomu sa Frčková rozhodla, že si bábätko nechá. Dokonca i bez ohľadu na to, že je vo veku, kedy by mohlo byť tehotenstvo riskantné. 

Tip: Viete kedy vysielaju Farmu? Presný deň a čas nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu