Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Farmárka Nikola po sexe s Adamom: Som tehotná!

Nikola Komorová si počas pobytu na statku robila tehotenský test. Všetkých zaskočila tvrdením, že čaká dieťa. Zobraziť galériu (5)
Nikola Komorová si počas pobytu na statku robila tehotenský test. Všetkých zaskočila tvrdením, že čaká dieťa.

BRATISLAVA – Krásna spomienka! Nikola Komorová (20) si po odchode z markizáckej Farmy naplno užíva návrat do reality. Vďaka svojmu podrezanému jazyku ale výrazne narušila koncept projektu. Celé Slovensko už totiž vie, že silikónka zo súťaže odstúpila. Jej pôsobenie v šou sa však nezaobišlo bez prekvapení. Azda to najväčšie odhalí v dnešnej časti. Pred kamerami totiž prezradí, že čaká bábätko.

Spôsobila rozruch! Členovia štábu markizáckej Farmy zostali vraj poriadne zaskočení, keď našli na opustenom statku použité tehotenské testy. Tie boli podľa našich informácií súčasťou lekárničky, ktorá sa nachádzala na hospodárstve. Tieň podozrenia z preverovania druhého stavu okamžite padol na Nikolu Komorovú, ktorá v súťaži prežila románik s Adamom Kováčom.  

Hoci bol výsledok testu negatívny, tmavovláske prišlo vhod predstierať tehotenstvo. „Nemôžem pracovať, nemôžem sa namáhať. Som tehotná. Ale ja vlastne neviem, koho to je,“ smiala sa pred kamerami Nikola. Keď sa mal k celej veci vyjadriť jej milenec Adam, intímne zblíženie skalopevne popieral. „Ja by som vedel, čo som spravil. A bez toho, aby muž žene niečo spravil, nemôže byť predsa tehotná,“ habkal Kováč.

Komorová nám ale v súvislosti s tým prezradila, že k sexu predsa len došlo. Prečo teda Adam všetko zatĺkal? „Nechceli sme o tom rozprávať. Povedala som mu, aby o tom nehovoril,“ prezradila topkám farmárka. Milovanie s Kováčom, ku ktorému došlo v senníku, si navyše pochvaľovala. „Bolo to dobré. Páčilo sa mi to,“ dodala.

Hoci to na televíznych obrazovkách vyzerá tak, že pre Nikolu vzťah s manažérom nemá žiadnu perspektívu, ona nás presviedčala o opaku. „Určite ho mám veľmi rada a strašne sa na neho teším. Dokonca som mu na farmu poslala list, v ktorom som mu to všetko vysvetlila,“ uzavrela Komorová, ktorá s bábätkom v blízkej dobe rozhodne nepočíta.

Prírastok ale očakáva iná farmárka – Jana Frčková. Tá si je s Nikolou v poslednej dobe veľmi blízka. Ktovie či silikónka popri materských starostiach kamarátky svoj názor nezmení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu