Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Farmárky išli donaha: Radovánky v trojke!

Nikola Komorová, Monika Haklová a Lucia Frčková si kúpeľ poriadne užili. Zobraziť galériu (9)
Nikola Komorová, Monika Haklová a Lucia Frčková si kúpeľ poriadne užili.

BRATISLAVA – Rozpálené a obnažené! Súťažiace z šou Farma 2 si aj napriek ukrutným mrazom užívajú horúce chvíľky. Vďačia za to najmä večerným kúpeľom, ktoré si po dni plnom práce dožičia. Hoci sa Nikola Komorová (20) a Monika Haklová (37) spočiatku hanbili, najnovšie už nabrali odvahu a odhodili spodnú bielizeň. Intímne partie si kryli rukami. Pri očiste im asistovala Lucia Frčková (27), v ktorej vzbudila táto aktivita lesbické chúťky.

Prišli si na svoje! Mladá mamička Lucia Frčková sa pred markizáckymi kamerami netajila tým, že prsia Nikoly Komorovej sú pre ňu veľkým lákadlom. Netrvalo dlho a prednosti svojej súperky si mohla vychutnať v plnej paráde. Dievčatá si totiž spoločne aj s Monikou Haklovou dopriali horúci kúpeľ, pri ktorom zo seba zhodili všetko oblečenie. Ako si budú môcť diváci dnes večer pozrieť na Markíze, v maličkej vani sa dievčatá poriadne vybláznili.

Tri nahé ženské telá priviedli do varu aj Ľubomíra Filkora. Ten sa v izbe, v ktorej sa dievčatá kúpali, ocitol náhodou. Zavolala ho tam Lenkina mama Jana, ktorej bol krik a smiech kúpajúcich sa dievčat podozrivý. „Tí ľudia, čo ma poznajú, vedia, že mám veľmi rád ženy. Rád aj zaflirtujem,“ prezradil ženatý učiteľ.   

Hoci boli pre neho krásky obrovským lákadlom, predsa len odolal. „Baby ho volali, nech sa k nim pridá, ale on odišiel,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia relácie. Ktovie, či sa Ľubomír len hanbil alebo ho od horúceho kúpeľa odradil fakt, že si za krátku dobu u niektorých vytvoril povesť zvrhlíka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu