Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rytmusova sexica z Hlasu: Nikoleta, toto si vážne ty?!

Nikoleta Spalasová pred siedmimi rokmi svojím vzhľadom vôbec neohurovala. Zobraziť galériu (12)
Nikoleta Spalasová pred siedmimi rokmi svojím vzhľadom vôbec neohurovala.

PRAHA - Skrásnela! Nikoleta Spalasová (26) si momentálne získava fanúšikov svojím spevom v šou Hlas Česko Slovenska. Pomáha jej k tomu aj sympatický, jemne exotický výzor. Kedysi sa ale tmavovláska zúčastnila súťaže Česko hľadá SuperStar 2, kde príliš neohúrila. Jej spevu aj vizáži vtedy chýbala iskra. Pri pohľade na zábery z minulosti a zo súčasnosti by zrejme málokto povedal, že ide o tú istú osobu.

Dozrela! Nikoleta Spalasová už pred Hlasom Česko Slovenska urobila jeden pokus o vstup do šoubiznisu. V roku 2005 sa zúčastnila šou Česko hľadá SuperStar. Dostala sa síce do semifinálových výberov, no do finále nepostúpila. Médiá v tom čase jej spev kritizovali - vraj mu chýbala iskra. 

Rovnako na tom však bola tmavovláska s výzorom. Ako devätnásťročná ešte nevedela dostatočne podčiarknuť  svoj odlišný vzhľad a doslova sa strácala v dave ďalších nevýrazných dievčat. Zato teraz sa pod rukami stylistov a vizážistov premenila na exotickú fešandu.

„Okrem toho, že krásne spieva, je to naozaj nádherná žena,” ocenili jej pôvaby na internete aj zástupkyne nežného pohlavia. „Bohyňa z Atén,” dodal jeden z mužov. Dokonca aj Nikoletin kouč Patrik Rytmus Vrbovský sa rozplýva nad jej výzorom.

Tip: Pozrite si Nikoletu priamo na obrazovke v Hlase Česko Sloevnska. Čas vysielania zistíte na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu