Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Prekvapenie zo Záhorskej Bystrice: Markíza nečakane zrušila Hlas!

Štvoricu koučov v nedeľu na televíznych obrazovkách neuvidíme. Väčšina divákov bude sledovať finálový zápas MS v ľadovom hokeji. Zobraziť galériu (6)
Štvoricu koučov v nedeľu na televíznych obrazovkách neuvidíme. Väčšina divákov bude sledovať finálový zápas MS v ľadovom hokeji.

BRATISLAVA – Zmeny na poslednú chvíľu! Ak ste sa tešili, že si v nedeľu pozriete výkony súťažiacich zo speváckej šou Hlas Česko Slovenska, nedočkáte sa. Prím totiž hrajú v týchto dňoch hokejisti - obe zúčastnené krajiny bojujú o medaily. Nádejné talenty museli preto ustúpiť.

Už v túto nedeľu sa koná finálový zápas aktuálnych Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Príležitosť získať zlatú medailu má buď tím Slovenska alebo Českej republiky. Všetko závisí od toho, kto bude v sobotňajšom semifinále úspešnejší. Vyvrcholenie šampionátu padlo na posledný deň v týždni - čas 19:30. Ten sa však prekrýva s termínom vysielania speváckej šou.

Televízie Markíza a Nova, ktoré spolupracujú na Hlase Česko Slovenska, sa preto rozhodli, že dianie svojho ťažiskového projektu prispôsobia vzniknutej situácii. A to z dôvodu, aby nestratili sledovanosť. Priamy prenos preto prebehne až v pondelok, po ňom nastane vyraďovanie finalistov. „Reagujeme tak na želanie divákov, ktorým týmto krokom vychádzame v ústrety,“ povedala hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Na Nove sa bude v čase finále vysielať historický film Prvý rytier, v Záhorskej Bystrici sa rozhodli pre mysterióznu drámu s názvom Záhada bermudského trojuholníka. Nádejní speváci teda budú mať deň k dobru na prípravu. 

Tip: Pozrite si televízny program a zistite čo pobeží v televízii namiesto Hlasu. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu