Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rytmus si nedá pokoj: Jazýčková so Spalasovou?

Chcel Rytmus Nikolete svojim jazykom niečo naznačiť? Zobraziť galériu (9)
Chcel Rytmus Nikolete svojim jazykom niečo naznačiť?

BRATISLAVA – Tečú mu slinky?! Rytmusovo (34) poškuľovanie po finalistke Hlasu Česko Slovenska Nikolete Spalasovej (26) pokračuje ďalej! Najnovšie sa jej pri spoločnom pózovaní s ostatnými kolegami pokúšal poslať „jazýčkový odkaz“.

Nedávno sme Vás informovali o tom, že Patrik Rytmus Vrbovský podozrivo poškuľuje po jednej zo svojich zverenkýň. Dvadsaťšesťročná Nikoleta Spalasová ho očarila už na začiatku súťaže Hlas Česko Slovenska. Na jej adresu nikdy nešetrí lichôtkami a vyjadruje sa o nej len v superlatívoch.

Rytmusove aktivity smerom k exotickej kráske pokračujú aj naďalej! Na pondelkovom prenose speváckej šou si v jej prítomnosti pustil jazyk „na špacír”. Pri fotografovaní zaujal pózu, podľa ktorej mal na svoju zverenkyňu evidentne chuť. A možno ju dokonca chcel vyzvať na jazýčkovú pusu.

A to pritom na prenose bola prítomná aj Dara Rolins, s ktorou raper tvorí pár vyše päť mesiacov. Blond speváčka však doteraz žiarlivo vôbec nereagovala. „Že verejne lichotí ženám? Veď to je správanie pravého džentlmena. Je to súčasťou šou. Mňa zaujíma len Patrik, ktorého mám doma.” bránila si ho minule. Ktovie, či zachová chladnú hlavu aj teraz...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu