Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Zázrak z Talentu: Monika, veď vy klamete!

Monika Stanislavová zatajila, že spevu sa už vo svojom živote dosť intenzívne venovala. Zobraziť galériu (7)
Monika Stanislavová zatajila, že spevu sa už vo svojom živote dosť intenzívne venovala.

BRATISLAVA - Zahmlievala! V nedeľnom zostrihu z kastingov jojkárskej talentovej šou sa pred porotu postavila nenápadná pani, ktorá si trúfla na skladbu od Michaela Jacksona. Predviedla výkon, aký nik nečakal. Monika Stanislavová (58) tvrdila, že jej snom je spevácka kariéra, ale doteraz pracovala vždy na úplne iných postoch. Pre Luciu Bílú (45), Jara Slávika (37) a Martina Dejdara (46) sa tak razom stala zázračným objavom. Pravda je však trochu iná...

Stavila na emócie? Monika Stanislavová bola v šou Česko Slovensko má talent predstavená ako pani, ktorej sa nikdy nesplnil sen o kariére speváčky. Rovnako sa prezentovala aj samotná súťažiaca. „Doma som si túto pesničku nacvičovala. Inak spievam ešte kamarátkam,hovorila skromne. Pri výpočte svojich zamestnaní spomenula úradnícku pozíciu, prácu s kozmetikou či deťmi.

Preto boli všetci príjemne šokovaní, keď dokázala zaspievať pieseň kráľa popu Michaela Jacksona. Dokonca podľa Jara Slávika bola lepšia než originál. „Kde ste boli doteraz? Celé Česko a Slovensko čakalo, kým sa objavíte,” povedal jej úplne ohromený. No netušil, ako sa mýli.

Monika totiž už verejne spievala, a nie raz. Účinkovala v reláciách Repete, Kaviareň Slávia či Vtipnejší vyhráva. Niektorí ľudia na to dokonca upozornili aj na facebookovej stránke súťaže. Väčšina komentárov hovorí o klamstvách a veľkom sklamaní zo speváčky.

Topky.sk preto Stanislavovú kontaktovali s otázkou, či z jej strany nejde o podvod. „Ja by som to tak nenazvala. Ten sen o speváckej kariére je nesplnený. Vystupovala som len sporadicky a tie relácie sú už dávno zrušené,” bránila sa. Pred porotou vraj hovorila len o svojej aktuálnej situácii, kedy podľa vlastných slov nemá do čoho pichnúť.

Potom je však zaujímavé, že pri vyrátavaní toho, čomu všetkému sa v živote venovala, na jednu oblasť úplne zabudla. Nespomenula výučbu spevu či organizovanie akcií s umelcami rôznych hudobných žánrov. Ako nám pri telefonáte prezradila, spieva vlastne celý život. Zistili sme dokonca, že jej vyšlo už aj cédečko. O zrod novej hviezdy teda vôbec nejde...

VIDEO: Monika Stanislavová v relácii Repete.

Repete

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu