Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Sexi tanečnica Glosíková z Let´s Dance: Šokuje zmenami vizáže!

Natáliia sa teraz môže chváliť štíhlejšou postavou. Zobraziť galériu (7)
Natáliia sa teraz môže chváliť štíhlejšou postavou.

BRATISLAVA - Najprv vlasy, potom postava! Zo zmyselnej blondínky Natálie Glosíkovej (21) je už vyše pol roka tmavovláska. Od posledného Let´s Dance sa však na nej zmenilo aj čosi iné. Ako sme sa mohli presvedčiť na tlačovej konferencii k novej sérii, tanečnica prišla o svoje oblé bruško a boky. Najnovšie je štíhla ako prútik. Vieme, čo je za tým!

Na nespoznanie! Po februárovej zmene z blondínky na brunetku prekvapila Natália Glosíková ďalšou novinkou. Vyzerá teraz úplne inak. Jej postava totiž stratila krivky, aké tanečnica ukazovala na parkete minulý rok. V pripravovanej sérii Let´s Dance teda predvedie viditeľne štíhlejšie nohy, menšie boky a ploché bruško.

Zisťovali sme, čo je za Natáliinou zmenou. „Možno som chudšia, len neviem, či to je aj nejako vidno,” znela jej prvá reakcia. Ako však dodala, sama cíti, že je štíhlejšia. „Ale nebolo to chcené. Bola som v strese z tréningov a súťaží,” prezradila Glosíková.

Na markizáckom parkete sa tentoraz predvedie po boku herca Martina Mňahončáka. Ako sme sa dozvedeli, zatiaľ si ani neuvedomuje, že súťaž začína už v piatok. „Potom to príde, možno začne väčšia súťaživosť. My sa hlavne snažíme, aby sa náš quickstep divákom páčil a aby sme nevypadli ako prví,” povedala nám Natália. Budete jej držať palce?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu