Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Minule bradavka, teraz faldy: Glosíkovej brušný tanec namiesto samby!

Natália Glosíková počas tanca s Romanom Pomajbom neskryla plnšie tvary. Zabávač balansoval. Zobraziť galériu (16)
Natália Glosíková počas tanca s Romanom Pomajbom neskryla plnšie tvary. Zabávač balansoval.

BRATISLAVA – Krv a mlieko! Tak by sa dala charakterizovať postava tanečnice Natálie Glosíkovej (20), ktorá dovčera drala parket Let´s Dance s Romanom Pomajbom (40). Zatiaľ čo v minulom kole ukázala plavovláska prsia, v nedeľu pre zmenu faldíky. Výsledok? Vtedy postup, teraz vyhadzov.

Včerajšie kolo Let´s Dance sa nieslo v duchu samby. Všetky páry totiž na parkete predvieli práve tento latinskoamerický tanec. Roman Pomajbo a jeho tanečná partnerka teda neboli výnimkou. Dvojica vymyslela nápaditú choreografiu, v ktorej zabávač stvárňoval chlpatú gorilu a Natália pôvabnú ženu z džungle.

Plavovláska sa ukázala v dráždivom kostýme, ktorý odhaľoval jej zadoček... a tiež problémové partie. Ako si totiž mohli prítomní hostia a televízni diváci všimnúť, na parkete sa doslova vlnilo celé blondínkine telo. Ale najmä jej bruško. Problém zvládnuť tanečníčkine plnšie tvary mal aj „gorilí“ muž Roman Pomajbo. Keď mu totiž Natália vyskočila na chrbát, mal čo robiť, aby udržal balans.

V súvislosti s Glosíkovej kyprejším bruškom však treba podotknúť, že jej to na sexepíle vôbec neuberá. Práve naopak. Príťažlivosť z nej doslova srší. Žiaľ, na parkete ju už neukáže. Včera sa totiž musela spolu s Romanom Pomajbom so súťažou rozlúčiť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu