Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Sklovská provokatívna a sexi: Ukázala takmer všetko!

Sklovská predviedla v sexi kostýme svoje krivky. Zobraziť galériu (8)
Sklovská predviedla v sexi kostýme svoje krivky.

BRATISLAVA – Bez hanby! Speváčka Sisa Lelkes-Sklovská (45) sa v piatok po prvýkrát predstavila v markizáckej šou Let´s Dance 5. Počas horúceho večera zavrtela bokmi v rytme rumby. Na parkete však nezaujala iba tanečným výkonom, ale aj jemne erotickým kostýmom. V ňom odhalila takmer všetko.

Sisa Lelkes-Sklovská  je známa tým, že jej nerobia problém žiadne vyzývavé outfity. Práve naopak, rada sa v nich pretŕča. Inak tomu nebolo ani počas prvého kola tanečnej šou Let´s Dance 5, kedy na pódium vybehla v odvážnom kostýme modrej farby. Ten speváčkine krivky viac odhaľoval ako skrýval. Sise však vykúkajúce prsia či odhalené stehná vôbec neprekážali. 

Sklovská, provokatívna, sexi, outfit
Zobraziť galériu (8)

Speváčkin dráždivý outfit si všimla aj Adela Banášová. „Takéto šaty, to je tvoj živel, nie? Máš krásnu postavu, takže ju celkom rada ukazuješ,“ povedala moderátorka, na čo Sklovská ihneď zareagovala. „Ja som si ich nevybrala, boli mi pridelené. Iba mi povedali: ´Sisa, toto je pre teba´,“ tvrdila v priamom prenose speváčka. Pri pohľade na ňu však bolo evidentné, že jej provokatívny kostým vôbec neprekážal. Nechajme sa teda prekvapiť, v čom ohúri najbližšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu