Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

SuperStaristka Gunčíková: Zhrabla Adamcove prachy!

Lukáš Adamec sa uskromnil. Gabriele Gunčíkovej daroval časť svojej výhry. Zobraziť galériu (6)
Lukáš Adamec sa uskromnil. Gabriele Gunčíkovej daroval časť svojej výhry.

BRATISLAVA – Hoci to tak na prvý pohľad nevyzerá, víťaz Česko Slovenskej SuperStar Lukáš Adamec (24) má spôsoby ozajstného džentlmena. Keď pred troma mesiacmi vyhral spevácku súťaž, svojej rivalke Gabriele Gunčíkovej (18) sľúbil peknú sumu peňazí. Zistili sme, že drsný rocker svoje slovo dodržal!

Gabriela Gunčíková a Lukáš Adamec si boli počas trvania šou Česko Slovenská SuperStar dosť blízki. Ešte pred tým, než si zmerali sily vo veľkolepom finále, uzavreli netradičnú dohodu. Víťaz dá tomu druhému z celkovej výhry desať percent, teda 10 000 eur.

Hneď po víťazstve nám Adamec prezradil, že peniaze by rád utratil na kúpu bytu. Neuvedomil si však, aké to bude náročné. SuperStarista si totiž polovicu sľúbenej sumy musí odpracovať a tiež je povinný odviesť daň. Napriek tomu, že Lukáš dostal o pár tisícok menej, uskromnil sa a časť z výhry naozaj daroval Gunčíkovej.

„Dodržal, čo sľúbil. Peniaze som dostala už pred dvoma mesiacmi,“ povedala nám blondínka. Nás zaujímalo, ako s financiami naložila. „Som skôr šetrný človek. Takže som si ich odložila,“ dodala Gabriela.

Obaja superstaristi sa počas uplynulého víkendu stretli po dlhšej dobe. Okrem toho, že v sobotu vystúpili na Dni otvorených dverí v Markíze, si spoločne zaspievali večer aj na Zemplínskej šírave, kde sa konal zraz motocyklistov. „Zaspomínali sme si na staré dobré časy. Veľmi sa mi tam páčilo,“ zhodnotila svoj pobyt na východnom Slovensku mladá speváčka. Tú v týchto dňoch okrem koncertov zamestnávajú aj prípravy na tanečnú šou Let´s Dance 5.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu