Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Víťaz SuperStar Adamec: Kilá navyše a zlomenina!

Lukášovi Adamcovi sa od SuperStar zaokrúhlila tvár. Zobraziť galériu (10)
Lukášovi Adamcovi sa od SuperStar zaokrúhlila tvár.

BRATISLAVA - Zmenil sa! Od skončenia poslednej Česko Slovenskej SuperStar síce uplynuli len dva mesiace, no jej víťaz Lukáš Adamec (24) by pokojne dokázal utajiť svoju identitu. Na verejnosti sa naposledy ukázal v šiltovke, slnečných okuliaroch a o pár kíl ťažší. Navyše, jeho ruku „zdobila” sadra.

Vypapal sa! Lukáš Adamec ani počas Česko Slovenskej SuperStar 2 nepôsobil podvýživene, najnovšie však tento dojem ešte umocnil. Oproti finálovému večeru totiž mladík evidentne pár kíl pribral. Niektorí návštevníci markizáckeho Dňa otvorených dverí ho dokonca na prvý pohľad ani nespoznali.

Lukáš mal pritom počas letných dní pohybu dosť. Účinkoval totiž na viacerých festivaloch. Zrejme sa však pod nárast jeho hmotnosti podpísala chaotická životospráva, akou sú hudobníci povestní. Navyše, Adamec sa momentálne pripravuje na štátnice, a tak sa zrejme dopuje aj nejakou tou čokoládou.

Prípravy na dôležité skúšky má v týchto horúcich dňoch o to ťažšie, že má pravú ruku v sadre. Môže za to zlomený malíček. Napriek tejto nepríjemnosti však spevák zvládol svoje vystúpenie počas DOD na jednotku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu