Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Trpké prekvapenie pre Banášovú: Urobila to Markíza naschvál?

Modrovský medzi dvomi ženami - s Gunčíkovou (vľavo) bude tancovať pred očami exfrajerky Banášovej. Zobraziť galériu (6)
Modrovský medzi dvomi ženami - s Gunčíkovou (vľavo) bude tancovať pred očami exfrajerky Banášovej.

BRATISLAVA - Predsa sa zúčastní! Hoci sa spočiatku šírili správy, že Peter Modrovský (27) sa v Let‘s Dance 5 neobjaví, opak je pravdou. Najnovšie sa totiž ukázalo, že parket drať bude. A nie s hocijakou slečnou. Vedenie v Markíze mu pridelilo sexi superstaristku Gabrielu Gunčíkovú (18). To bude zrejme ťažko znášať moderátorka šou Adela Banášová (30), ktorej iba nedávno stroskotal vzťah so spomínaným tanečníkom.

Svoje hviezdy nepustili! Hoci sa Adela Banášová a Peter Modrovský v júni po dvoch rokoch rozišli, pracovne sa budú stretávať aj naďalej. Televízia Markíza sa totiž nevzdala ani jedného z nich a oboch angažovala do Let‘s Dance 5.

A aby to Adela nemala také ľahké, bude sa musieť prizerať na to, ako sa v Petrovom náručí vlní sexi superstaristka Gabriela Gunčíková. „Môžem potvrdiť, že spolu budeme tancovať,” netajil Modrovský pracovný vzťah s najmladšou účastníčkou spomedzi celej zostavy známych tvárí.

Práve on je z profesionálov asi najväčším ťahúňom šou. A zrejme hlavne z toho dôvodu mu televízia po minuloročnej víťazke Nele Pociskovej opäť „dohodila” príťažlivý mladý talent. „Je milá a sympatická,” odpovedal tanečník na našu otázku, či mu Gunčíková ako žena imponuje.

Preto nie je vylúčené, že medzi nimi preskočí aj vášnivejšia iskra. Veď na markizáckom parkete vznikol už nejeden vzťah. Okrem páru Banášová - Modrovský sa v súkromí začali stretávať aj Filip Tůma a Ivana Surovcová. Za zmienku tiež bezpochyby stojí aj stále aktuálna dvojica Matej Chren a Elena Podzámska.

Či sa už z Petra a Gabiky stane pár alebo nie, Banášovej táto situácia nemusí byť vôbec príjemná. Topky.sk moderátorku oslovili s otázkou, ako vníma, že jej pomerne čerstvý expriateľ sa bude pred jej očami objímať s inou. „Tanec je všeobecne telo na telo a tieto dve telá sa ma týkajú rovnako málo ako všetky ostatné,” povedala nám s nadhľadom Adela. Zdá sa teda, že namiesto žiarlivosti sa bude nad parketom vznášať ľahostajnosť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu