Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Polícia stále nepozná vinníka hromadnej dopravnej nehody

Hromadná nehoda si vyžiadala 4
Hromadná nehoda si vyžiadala 4

BRATISLAVA - Polícia stále nepozná vinníka hromadnej dopravnej nehody, ktorá sa stala v piatok na diaľnici D1 medzi Bratislavou a Sencom a vyžiadala si štyri ľudské životy. Konkrétne obvinenia zatiaľ vyšetrovateľ nevzniesol, uviedla pre agentúru SITA bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Miháliková. Dodala, že polícia čaká na expertízy a na základe nich bude konať.

K hromadnej havárii na diaľnici D1 prišlo po tom, ako do troch havarovaných áut narazila cisterna s naftou a benzínom. Cisternový náves sa prevrátil na ďalšie dve osobné autá. Nasledovala hromadná havária ďalších 50 osobných áut. Následne museli diaľnicu D1 v oboch smeroch uzavrieť a hasiči ju spolu s cestármi spojazdnili až v sobotu ráno.

Pri nehode prišli o život traja ľudia, ktorí cestovali v Peugeote 205. Ten skončil pod prevrátenou cisternou. Zahynul 24-ročný Ľudovít, 44-ročná Amélia z okresu Liptovský Mikuláš a 18-ročná Martina z Bratislavy. Pri hromadnej nehode prišla o život aj 62-ročná Magdaléna z Levíc. Jedenásť osôb bolo ťažko a 17 ľahko zranených.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu