Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Čierna vdova: Dobila ho 15-timi ranami!

Podľa znalcov vraždila Anna K. zo zištných dôvodov. Zobraziť galériu (2)
Podľa znalcov vraždila Anna K. zo zištných dôvodov.

BANSKÁ BYSTRICA - Anna K. (36), neslávne známa aj ako čierna vdova, usmrtila svojho druha až 15-imi údermi sekerou. Vyplýva to z posudku znalkyne z odboru súdneho lekárstva, ktorá pred včerajším krajským súdom v Banskej Bystrici opísala priebeh a príčinu smrti Mariana M. († 43).

Družka z Pliešoviec (okr. Zvolen) ho dobila a nakoniec zapálila jeho telo kvôli vysokej životnej poistke. Právoplatná manželka nebohého tieto slová znášala veľmi ťažko a celý čas plakala. Smutná tvár ženy, ktorá kedysi s nebohým žila usporiadaným životom, upútala i komplica obžalovanej Petra G. (23). Ten sa jej viackrát pozrel do tváre, no bývalá nádejná svokra Anna K., ktorá je obžalovaná z vraždy, sa jeho pohľadu vyhýbala.

Okrem znalkyne z odboru súdneho lekárstva sa na včerajšom súde zišli aj psychológovia a psychiatri, ktorí vypracovali posudok na obidvoch obžalovaných. V prípade čiernej vdovy sa odborníci zhodli na tom, že táto žena, ktorá sa už v minulosti liečila u psychiatra, netrpí duševným ochorením. Motív, ktorý ju k činu dohnal, je podľa znalcov s najväčšou pravdepodobnosťou zištný. Zvýšená agresivita v záťažových situáciách, ktorá sa u nej prejavuje, ju však k strašnému činu mohla dohnať.

U mladíka, ktorý mal čiernej vdove pri čine pomáhať, znalci zistili, že sa dá ľahko ovplyvniť inými osobami a má sklony k úzkosti. Na včerajšom treťom pojednávaní sudca obžalovanej ukázal aj vražednú sekeru, ktorou zabíjala. Spoznala ju a priznala, že ňou svojho druha dobila. Pojednávanie bude pokračovať 30. novembra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu