Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Na ženy s kočíkom kričal: Otočte sa, tam sa strieľa!

Miesto tragédie - Ulica P. Horova
Miesto tragédie - Ulica P. Horova

DEVÍNSKA NOVÁ VES – Strelec chodil medzi panelákmi a strieľal na všetko, čo sa pohlo. Keď ho policajti vyzvali, aby odhodil zbraň, vulgárne im vynadal. Celá streľba trvala asi 20 minút. Takto popísal šokujúci zážitok jeden z očitých svedkov, obyvateľ paneláku v Devínskej Novej Vsi. Stačil dokonca varovať dve ženy s kočíkom, ktoré o streľbe zrejme nič netušili a blížili sa k útočníkovi.

Streľbu začul približne o 9:45. Vyšiel na balkón svojho bytu a uvidel asi 50-ročného chudého, vysokého, šedivého muža so slúchadlami na ušiach.

Podľa Róberta (45) muž vystrieľal asi 50 rán na všetko, čo sa pohlo. Pohyboval sa pod panelákmi medzi večierkou a materskou škôlkou na ulici Pavla Horova. Vynoril sa, vystrelil a opäť schoval. Strieľal aj do okien na paneláku, kde svedok býva. Streľba trvala 15-20 minút.

Na miesto prišla polícia a neskôr aj kukláči. Policajti muža vyzývali, aby zahodil zbraň. Ten im však len vulgárne odpovedal slovami „čo chceš ty **** vyje****.“ Streľba sa skončila asi okolo 10:05.

Róbert dokonca počul v smere od zdravotného strediska hlas ženy, ktorá kričala o pomoc. Keď sa smerom k streľbe blížili dve mladé ženy s kočíkom, stihol na ne ešte zakričať: „otočte, otočte sa, tam sa strieľa!“



Stali ste sa svedkom mimoriadnej udalosti? Boli ste pri tom a podarilo sa vám zachytiť unikátne okamihy? Pošlite nám FOTO alebo VIDEO s krátkym popisom udalosti na e-mailovú adresu tipy@topky.sk alebo na SMS a MMS číslo 0910 177 023.

streľba devinska, vypoved muž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu