Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Packovmu synovi hrozí väzenie, jazdil bez vodičáku

Ján Packa
Ján Packa

BRATISLAVA - Synovi policajného prezidenta Jána Packu hrozí väzenie. Policajti ho totiž podľa televízie Markíza pristihli za volantom, hoci mal šoférovanie áut zakázané.

Muža už v minulosti údajne odsúdili za výtržníctvo a útok na policajta. Polícia práve pod Packovým vedením presadila viaceré opatrenia proti cestným pirátom. "Očakávam, že pri posudzovaní činu môjho syna nebude nikto zhovievavý. Komu niet rady, tomu niet pomoci," tvrdil portálu Packa.

Muž strávil noc v policajnej cele. Hrozí mu až dvojročné väzenie, obvinený bol z marenia výkonu úradného rozhodnutia. Okrem toho mu môžu vodičský preukaz zadržať na tri až päť rokov.

Packovho syna vraj zadržala hliadka v pondelok v noci pred domom v bratislavskej časti Karlova Ves. Šoférovanie mal muž pritom údajne zakázané, keďže sa v minulosti odmietol podrobiť dychovej skúške na alkohol. "Mne povedal, že len pred domom preparkovával auto," dodal Packa.

Pravidlá na cestách sprísnila súčasná vláda pred rokom. Nový cestný zákon, ktorý priniesol aj zvýšenie trestov a pokút, predstavoval vlani v januári práve Packa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu