Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Majiteľ SBS-ky postrelil dvoch mužov

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NOVÉ ZÁMKY - V nedeľu po polnoci sa v Nových Zámkoch strhla prestrelka. Majiteľ bezpečnostnej služby (37) postrelil bývalého spoločníka a ďalšieho muža.

Konflikt sa stal pred miestnym nočným barom Hollywood. Trojica mužov sa najskôr pohádala. Milan (32) a Roman (30) potom napadla majiteľa SBS-ky. Ten sa údajne bránil. „Novozámčan strelil svojou legálne držanou zbraňou do ľavého stehna Milana a následne na to isté miesto aj Romana,“ povedala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Strelca obvinili z ublíženia na zdraví. „Okolnosti tohto prípadu polícia prešetruje, preto nie je možné podať momentálne bližšie informácie,“ dodala Čuháková.

Cez víkend sa strieľalo aj v uliciach Popradu. V sobotu sa policajti s pomocou služobných zbraní snažili zastaviť cestného piráta (26), ktorý jazdil po kruhovom objazde v protismere a neskôr sa snažil uniknúť policajnej hliadke. Šofér zastavil až potom, ako jeho auto zasiahlo niekoľko výstrelov. Napriek streľbe sa nikto nezranil, vodičovi namerali v dychu alkohol.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu