Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Opitý spôsobil reťazovú haváriu troch áut!

Miesto havárie Zobraziť galériu (3)
Miesto havárie

BANSKÁ BYSTRICA - Na rýchlostnej ceste medzi Zvolenom a Žiarom nad Hronom sa zrazili 3 autá. Na mieste, kde cestári opravujú povrch vozovky prešiel 37-ročný Banskobystričan nečakane do protismeru a narazil do protiidúceho auta. Následne do nich vrazilo ďalšie osobné auto.

Podľa polície spôsobil nehodu riskantnou jazdou práve vodič bieleho Volkswagenu Caddy z Banskej Bystrice. Na vlhkej ceste nezvládol riadenie. Navyše jazdil pod vplyvom alkoholu. „37-ročnému mužovi namerali v dychu 1 a pol promile alkoholu,“ povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Zranenia však paradoxne utrpeli iba posádky dvoch áut, do ktorých opitý vodič narazil. Z jedného auta odviezli do nemocnice vodiča, z druhého spolujazdca. V červenom Suzuki Swift sedeli na zadných sedadlách dve deti vo veku 1 a 5 rokov. Od vážnejších zranení ich zachránilo to, že boli pripútané v sedačkách.

„Aj napriek tomu obe deti previezli do nemocnice na pozorovanie, aby sa vylúčili vnútorné poranenia“, doplnila hovorkyňa. Celkové škody na troch automobiloch sa vyšplhali na 22 tisíc eur. Cesta medzi Žiarom nad Hronom a Zvolenom bola ťažko prejazdná niekoľko hodín.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu