Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vodič skrýval marihuanu vo vrecku riflí, spolujazdec pervitín v ponožke

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

NITRA - Policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky z Nitry zadržali dvoch mužov, ktorí u seba ukrývali drogy. Osoby boli obmedzené na osobnej slobode a boli predvedené na policajné oddelenie z dôvodu vykonávania ďalších procesných úkonov, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť.

Policajti počas dennej služby spozorovali na Štúrovej ulici v Nitre osobné vozidlo, ktorého 25-ročný vodič a spolujazdci neboli pripútaní bezpečnostným pásom. Vozidlo zastavili a vodiča i posádku skontrolovali. Vodič a jeden zo spolujazdcov sa počas kontroly správali nervózne, na mieste bolo jasne cítiť značný zápach marihuany. Vodič policajtom uviedol, že je užívateľom marihuany, jeden zo spolujazdcov sa priznal k užívaniu pervitínu.

Vodič následne policajtom dobrovoľne vydal zo svojho pravého vrecka riflí jeden kus žltej papierovej poštovej poukážky s obsahom zelenej sušenej rastliny. Policajti ho podrobili toxikologickému vyšetreniu s pozitívnym výsledkom na marihuanu. Spolujazdec sa priznal, že ukryl do svojej ponožky na pravej nohe jedno plastové priesvitné vrecúško s obsahom bielej kryštalickej látky, ktoré vzápätí policajtom vydal. "Podľa spôsobu balenia a vzhľadu týchto látok vzniklo dôvodné podozrenie, že ide o omamné a psychotropné látky," potvrdila polícia.

Viac o téme: PolíciaVodičMarihuana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu