Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Susedský konflikt vyvrcholil šialeným útokom! Peter (32) vytiahol mačetu a vyhrážal sa mužovi zabitím

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

BRATISLAVA - Susedský konflikt vyvrcholil útokom. Viaceré policajné hliadky museli zakročiť voči nebezpečnému páchateľovi, ktorý po predchádzajúcej hádke s poškodeným zobral do ruky mačetu s čepeľou dlhou 50 centimetrov a vyhrážal sa mu zabitím. Polícia ho obvinila.

Susedské nezhody v záhradkárskej oblasti v druhom bratislavskom okrese uplynulú stredu nezostali iba pri slovnej výmene názorov. "Konflikt sa stupňoval a muž s mačetou zaútočil na poškodeného, ktorému sa nepodarilo pred agresívnym útočníkom dostatočne ubrániť a utrpel viaceré sečné rany na predlaktí a zápästí," informuje bratislavská krajská polícia.

Susedský konflikt vyvrcholil šialeným
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Policajné hliadky po príchode na miesto útočníka ihneď vypátrali a zistili, že ide o 32-ročného Petra U. z Bratislavy. Muž bol následne obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na policajné oddelenie. Zraneného muža musela z dôvodu vážnych poranení previezť záchranná zdravotná služba do nemocnice.

"Vyšetrovateľ vzniesol 32-ročnému Petrovi U. obvinenie pre trestný čin nebezpečného vyhrážania v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví. Zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie," dodala polícia.

archívne video

Dopravná nehoda na diaľnici D1 (Zdroj: Topky.sk/ Ján Zemiar)

Viac o téme: Mačetaútok Bratislavský okres
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu