Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pellegriniho po Cibulkovej bude voliť ďalšia známa osobnosť! Alagič sa obula do influencerov: TOTO si myslí

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (2)
Jasmina Alagič (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Len pred pár dňami Dominika Cibulková otvorene podporila Petra Pellegriniho v druhom kole prezidentských volieb. Teraz sa za neho postavila aj ďalšia známa osobnosť. Jasmína Alagič Vrbovská priznala, že ho bude voliť tiež. Influencerom nechala poriadne tvrdý odkaz.

Len pred pár dňami sme vás informovali, že Dominika Cibulková otvorene porozprávala o svojich preferenciách pred druhým kolom prezidentských volieb.

"Aj ja sa zaujímam o tieto veci, samozrejme doma sa o tom bavíme a to, že sa k týmto veciam nevyjadrujem neznamená, že sa o ne nezaujímam. Povedala som si, že vám poviem, koho ja som volila v prvom kole a koho idem voliť v druhom kole,“ uviedla Cibulková vo videu na svojich sociálnych sieťach. "Môj kandidát je Peter Pellegrini, pretože je mi ľudsky veľmi sympatický a myslím si, že bude dobre reprezentovať našu krajinu,“ zverila sa Cibulková. "Či vyhrá ten alebo onen, nezabúdajme na to, že voľba prezidenta nie je taká dôležitá, aby sme sa nekamarátili a zabudli by sme na rešpekt,“ uviedla na záver.

Dominika Cibulková o voľbe prezidenta (Zdroj: Facebook/Dominika Cibulková)

Pellegriniho bude voliť aj Jasmína Alagič Vrbovská

Aj Jasmína Alagič Vrbovská vyjadrila na videu na sociálnej sieti svoju podporu Petrovi Pellegrinimu. "Ja vôbec nemám problém hovoriť o tom, samozrejme, koho budem voliť. My doma volíme Pellgriniho," poznamenala.

Poriadne však skritizovala súčasné nastavenie spoločnosti, ktorému pomáhajú aj influenceri. "Len ma mrzí, že proste ostatný majú problém hovoriť o tom, koho budú voliť, ak je to niečo iné, ako pán Korčok. Takže ja chcem iba povedať, že podľa mňa je v poriadku, keď volíte kohokoľvek. Hlavne nešírme tu nejakú zlobu nedajbože nenávisť, že sa bojím a budeme sa schovávať, aby sme povedali meno Peter Pellegrini. Ja som na detskom ihrisku a nemám vôbec problém to povedať. A áno, nie som vôbec nejaký fanatik do politiky ale oslovil ma názormi. Stojím si za tým, že sa mi páči táto prezentácia a nepáči sa mi čo sa rozpútava tu na Instagrame a nenechajte sa proste do toho vtiahnuť len preto, že vidíte nejaké osobnosti, ktoré vám hovoria, že toto by ste mali," skonštatovala v závere videa.

Jasmina Alagič
Zobraziť galériu (2)
Jasmina Alagič  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: VoľbyDominika CibulkováPeter PellegriniIvan KorčokJasmína Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu