Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Voľby 2024: Pellegrini je pripravený na druhé kolo! Toto vo VIDEU odkázal všetkým voličom

Peter Pellegrini Zobraziť galériu (2)
Peter Pellegrini (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAV – Peter Pellegrini, prezidentský kandidát, ktorý v prvom kole volieb obsadil druhé miesto pod niekoľkohodinovej odmlke prišiel s kožou na trh. V trojminútovom videu bolo povedané všetko. Ako vidí druhé kolo, čo plánuje a čo povedal na adresu Ivana Korčoka? Presvedčte sa sami.

Vyjadrenie prezidentského kandidáta Petra Pellegriniho k aktuálnej politickej situácii (Zdroj: Peter Pellegrini)

Peter Pellegrini sa vo videu poďakoval všetkým voličom za ich účasť pri prvom kole prezidentských volieb. Podľa jeho slov sa práve vďaka ich podpore prebojoval až do druhého kola. „V druhom kole začíname nanovo a chceme vám k tomu niečo dôležité povedať,“ napísal na svojom Facebooku.

Vo videu sa mimo poďakovania voličov prihovára. „Vidím obrovské rozdiely v tom, čo ponúkam Slovensku ja a čo mu ponúka môj protikandidát. Chcem byť prezidentom ľudí, nie prezidentom elít, médií, mimovládok alebo zahraničia,“ hovorí Pellegrini. Dodáva, že chce byť prezidentom lepšieho života ľudí. „Som presvedčený, že Slovensko potrebuje stabilnú vládu, ktorá podporuje ľudí.(...) Preto vás všetkých 6. apríla pozývam na druhé kolo volieb, nech za vás nerozhodnú iní,“ dodal Pellegrini.

Peter Pellegrini
Zobraziť galériu (2)
Peter Pellegrini  (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Viac o téme: Peter PellegriniPrezidentské voľbyVoľby 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu