Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO z miesta nálezu dobodaného muža! Kamery mali zachytiť, ako padá zo 6. poschodia

Vražda v Bratislave.
Vražda v Bratislave. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Policajti aktuálne zasahujú pri náleze tela na chodníku v štvrtom bratislavskom okrese. Podľa medializovaných informácií mali nájsť muža na chodníku dobodaného. Polícia však nateraz vylúčila konanie inej osoby.

Policajti bratislavskej krajskej kriminálky v súčasnosti preverujú okolnosti nálezu tela muža bez známok života na chodníku vo štvrtom bratislavskom okrese.

Nález tela na chodníku v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Podľa informácií tvnoviny.sk mala polícia nájsť muža na mieste s viacerými bodnými poraneniami. Údajne sú k dispozícii aj kamerové záznamy, ktoré vyobrazujú ako muž padal zo 6. poschodia. Polícia v súčasnosti pracuje s viacerími verziami, nateraz však vylúčili konanie inej osoby. "V súvislosti s ranným nálezom tela muža bez známok života na ulici Jána Jonáša v mestskej časti Bratislava - Devínska Nová Ves vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Na základe doposiaľ zistených skutočností môžeme konštatovať, že príčinou smrti nie je úmyselné konanie inej osoby. Presnú príčinu smrti určí až súdna pitva," poznamenala polícia na sociálnej sieti. Bližšie informácie nateraz poskytnúť nechceli. "Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní," uviedli.

Galéria: Nález dobodaného tela v Bratislave

K mužovi boli okamžite privolaní záchranári, ktorí mu už nedokázali pomôcť. Na miesto dorazil aj Krajský riaditeľ polície v Bratislave Viliam Adamec. Muži zákona po útočníkovi úpenlivo pátrajú. Podľa obyvateľov mal muž pracovať vo výrobnom závode Volkswagen Slovensko. 

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby potvrdilo, že muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. "Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky prijalo na tiesňovú linku 155 volanie o pomoc k pacientovi bez známok života v Devínskej Novej Vsi. Na miesto sme vyslali ambulanciu RLP. Muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom a lekár musel konštatovať exitus," poznamenalo záchranári.

Viac o téme: TeloChodnikBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu