Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Tragickú zrážku s vlakom neprežila matka s dcérou: Srdcervúce slová z obce, boli to slniečka

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Polícia SR - Žilinsky kraj)

BEŇADIKOVÁ - Na železničnej trati pri Beňadikovej v okrese Liptovský Mikuláš zrazil v sobotu popoludnia vlak matku s malým dieťaťom. Podľa predstaviteľov obce išlo o Zuzanu a jej malú dcéru Paťku, ktoré v Beňadikovej dobre poznali a opisujú ich ako slniečka.

Obrovská tragédia sa stala na vlakovom úseku Liptovský Hrádok - Liptovský Mikuláš. Podľa informácii TV Joj sa pred prichádzajúci vlak postavila žena s dieťaťom v náručí. Náraz neprežili. K tragickej zrážka došlo približne o 16:30, na miesto sa okamžite dostavili všetky záchranné zložky, policajné hliadky a tím posttraumatickej intervenčnej starostlivosti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

K tragickej udalosti sa na sociálnej sieti Facebook vyjadrila aj obec Beňadiková. „Zuzka a Paťka boli nielen našimi spoluobčiankami, ale aj našimi blízkymi osobami, našimi slniečkami, s ktorými sme sa denne stretávali a ktoré sme mali radi. O to viac sa v týchto chvíľach, aj s odstupom niekoľkých hodín, veľmi ťažko hľadajú akékoľvek slová, v hrdle máme hrču a slzy sa nám tisnú do očí,“ píše obec.

Tragickú zrážku s vlakom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Obec Beňadiková)

Obec zároveň v mene svojom, ako aj v mene všetkých spoluobčanov, vyjadrila hlbokú, úprimnú sústrasť Zuzkinej a Paťkinej najbližšej rodine.

Viac o téme: BeňadikováZrážka s vlakom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu