Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovská tragédia! Vlak zrazil človeka: Doprava je prerušená

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Žilinsky kraj)

PIEŠŤANY - Obrovská tragédia sa stala včera večer na železnici. Podľa našich informácií mal vlak zraziť človeka. Ten zraneniam podľahol. Doprava bola prerušená.

archívne video

ZSSK uviedla do prevádzky tri nové veľkokapacitné vlakové súpravy (Zdroj: TASR/Henrich Mišovič)

K tragickej zrážke vlaku s osobou, ktorá sa neoprávnene pohybovala na koľajisku, došlo v úseku medzi Novým Mestom nad Váhom a Piešťanmi včera približne o 20:00. Doprava bola okamžite prerušená. Cestujúci sa zdržia viac ako hodinu. Informáciu potvrdila aj Želeničná spoločnosť Slovenskej republiky, ktorá poznamenala, že vlak "zrazil a usmrtil osobu neoprávnene sa pohybujúcu v koľajisku."

Informáciu o zrážke vlaku nám potvrdila aj policajná hovorkyňa. "Včera vo večerných hodinách došlo v k.ú. obce Brunovce k železničnej dopravnej nehode.  Podľa doteraz zisteného, osoba mužského pohlavia po zrážke s prichádzajúcim vlakom utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. Polícia na mieste zistila, že by sa malo jednať o 63 – ročného muža z obce Brunovce, avšak presná totožnosť osoby bude zistená až pri súdnej pitve. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu Usmrtenie. Okolnosti a príčiny tejto tragickej udalosti sú predmetom vyšetrovania," poznamenala pre topky.sk

Viac o téme: DopravaTragédiaVlakPiešťany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu