Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nové DETAILY brutálnej vraždy v Petržalke: Syn mal po čine odísť za otcom do krčmy!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Polícia intenzívne vyšetruje prípad, ku ktorému došlo na Námestí hraničiarov v bratislavskej Petržalke. V utorok večer tam objavili dve telá bez známok života. Podľa medializovaných informácií syn najskôr dobodal na smrť svoju matku, ktorú policajti našli v byte s bodnými ranami a následne spáchal samovraždu.

Tragický nález dvoch tiel v bratislavskej Petržalke (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

V prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy a trestné stíhanie vo veci trestného činu zabitia. Zrejme ide o rodinnú tragédiu, ktorá sa stala krátko po 18. hodine. Syn údajne najskôr v byte na 2. poschodí dobodal na smrť svoju matku a následne spáchal samovraždu skokom z vyššieho medziposchodia paneláku. Jeho telo našli muži zákona pred bytovým domom.

Nové DETAILY brutálnej vraždy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

V tejto súvislosti bolo zo strany vyšetrovateľa začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy a trestné stíhanie vo veci trestného činu zabitia. Bližšie informácie týkajúce sa predmetnej veci poskytneme, akonáhle to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní," informovala v stredu polícia.

Z bytu odišiel do krčmy

 TV JOJ s odvolaním sa na svedkov z neďalekého pohostinstva informovala, že sa Marekova matka Viera pohádala s mužom aj so synom a vyhodila ich v minulosti z bytu, v ktorom spoločne žili. Podľa svedectiev však mala matka pred približne mesiacom syna zobrať späť. Keď v utorok podvečer prišiel Marek domov, znova sa medzi nimi vraj strhla hádka. Podľa tekevízie potom Marek vytiahol nôž a svoju mamu surovo dobodal. Na jej tele našli viacero bodných rán.

Podľa kamerových záznamov z vchodu bytovky mal Marek po približne trištvrte hodiny byt opustiť a odísť za otcom do neďalekej krčmy. Tam mu údajne povedal, čo urobil a umyl sa. Následne mal odísť späť do bytovky, vyjsť na jedno z medziposchodí a skočiť.

Nové DETAILY brutálnej vraždy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

„Býval s otcom v Devínskej Novej Vsi, ten ho asi vyhodil a tu u mamy, ktorá dlhší čas s otcom nežila, býval asi mesiac,“ rozhovoril sa jeden zo susedov pre Nový čas. Miestni o nebohej vravia ako o príjemnej dôchodkyni, so synom sa však často hádali. Podľa susedov pracoval Marek ako kuriér, no zrejme o prácu pred časom prišiel. "Vierka vedela byť príjemná, ale aj generál. S Marekom sa nonstop hádali a potom ho vyhadzovala z bytu. Hlavne asi preto, že Marek v kuse tipoval tak, ako jeho otec,“ uviedol sused.

Viac o téme: SamovraždaPetržalkaVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu