Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

BILLA varuje zákazníkov: Ich meno zneužívajú na podvod! TOMUTO za žiadnu cenu neverte a volajte políciu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: BILLA)

BRATISLAVA - Spoločnosť BILLA varuje zákazníkov pred podozrivými praktikami a prosí ich o ostražitosť. V bratislavskej mestskej časti Petržalka sa má pohybovať neznámy muž, ktorý navštevuje obyvateľov priamo v ich domovoch a ponúka im tovar za podozrivo nízku cenu a vydáva sa za zamestnanca spoločnosti BILLA. Spoločnosť uvádza, že ide o nepravdivé tvrdenia a tento muž nepatrí medzi jej zamestnancov.

"Podľa upozornení od občanov adresovaných spoločnosti BILLA s.r.o., v Bratislave - Petržalke sa pohybuje doposiaľ neidentifikovaný muž, ktorý navštevuje obyvateľov priamo v ich domovoch a ponúka im tovar ako parfumy alebo predmety osobnej spotreby za podozrivo nízku cenu," informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Dotknutý muž sa podľa informácií od občanov odvoláva sa na fakt, že je zamestnancom spoločnosti BILLA a tvrdí, že pokiaľ majú vernostnú kartu BILLA Bonus, vie im tento tovar predať za nižšiu cenu. "Zrejme pre zvýšenie svojej vierohodnosti, dotknutý muž podľa poskytnutých informácií podsúva nepravdivú informáciu o spoločenskej udalosti v predajni na Muchovom námestí v Petržalke, ktorú má moderovať moderátor Michal Hudák," dodáva z komunikácie spoločnosti špecialista Marek Kravjar.

Ak máte bližšie informácie, nahláste ich

Spoločnosť BILLA upozorňuje svoje zákazníčky a zákazníkov, že sa v plnej miere dištancuje od takéhoto konania. "Príslušné konanie vykazuje známky protiprávnosti a príslušná osoba zneužíva a poškodzuje dobré meno spoločnosti BILLA s.r.o.," konštatuje vo vyhlásení a žiada občanov, ktorí disponujú informáciami o opísanom konaní, aby kontaktovali bezplatnú zákaznícku linku BILLA s.r.o. na čísle 0800 131 121 alebo kontaktovali priamo Políciu SR na telefónnom čísle 158.

"Zároveň upozorňujeme zákazníčky a zákazníkov, že tento doposiaľ neidentifikovaný muž sa môže presúvať aj do iných mestských častí Bratislavy a jej okolia. Prosím, buďte obozretní," uzatvára spoločnosť BILLA.

Viac o téme: BillaUpozorneniePodomový predajPetržalka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu