Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Od nešťastia ich delili iba sekundy: Slováci na bežkách zachytili na VIDEO šokujúci moment!

Hrôzostrašný moment zachytili na video, od nešťastia ich delili iba sekundy
Hrôzostrašný moment zachytili na video, od nešťastia ich delili iba sekundy (Zdroj: Instagram/Jana_k.)

DONOVALY – Slovákom sa počas bežkovania podarilo zachytiť nečakaný moment. Iba sekundy ich delili od nešťastia, ktoré by nemuselo dopadnúť dobre. Našťastie ich ale v poslednej chvíli zachránil pozorný zrak a dobrý sluch.

Slovensko za 30 rokov urobilo minimum so zadržiavaním vody, je to podľa Macha obrovský problém (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Krásna zimná krajina a ideálne podmienky na bežkovanie. Zrazu však z húštiny začujete podozrivé zvuky, ktoré môžu byť predzvesťou niečoho desivého. Dvojica Slovákov, ktorá sa na dovolenke vybrala na bežky si uvedomila, že z lesa sa šíri nepríjemný zvuk. Zastali, no neváhali a vzali mobil do rúk, aby situáciu zachytili.

Video zobrazuje neuveriteľné šťastie, ktoré bežkárka Jana zdieľala aj v skupine Tatry na sociálnej sieti. Na videu je viditeľné ako z dôvodu podozrivého zvuku obaja dovolenkujúci zastali a uprene pozerali na jedno miesto v lese. Desivý zvuk bol čoraz hlasnejší a v tom si dvojica uvedomila o čo ide. Celý ihličnatý strom pod obrovskou váhou snehu začal padať smerom im do cesty. Ak by neboli takí obozretní, zrejme by sa situácia mohla poriadne zdramatizovať. Svojou duchaprítomnosťou a dobrým sluchom sa tak zrejme zachránili.

Viac o téme: ZimaDovolenkaBežkovanieDonovaly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu