Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

AKTUÁLNE Vlak zrazil človeka: Doprava je prerušená

(Zdroj: Topky)

HURBANOVO - Obrovská tragédia sa stala pred malou chvíľou na vlakovom úseku Chotín-Hurbanovo. Podľa našich informácií tam mal vlak zraziť človeka, ktorý, žiaľ, zraneniam podľahol.

archívne video:

Hasiči a polícia odpratávajú auto po nehode v bratislavskom Ružinove (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Tragická zrážka vlaku s človekom sa stala pred malou chvíľou na úseku Chotín-Hurbanovo. Zranenia, ktoré osoba neoprávne pohybujúca sa na koľajisku utrpela, boli tak vážne, že im na mieste podľahla. Informáciu o nehode potvrdila aj Železničná spoločnosť Slovensko na svojom webe. Doprava je na tomto úseku momentálne prerušená.

Osobu neoprávnene sa pohybujúcu v koľajisku zrazil prechádzajúci osobný vlak. "Podľa prvotných informácií si osoba na priecestí ľahla pod prichádzajúci vlak," potvrdila hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky Vladimíra Bahýlová. Doprava v úseku je prerušená od 14.09 h. Železničná spoločnosť Slovensko sa aktuálne pokúša zabezpečiť v úseku náhradnú dopravu.

Polícia vyšetruje okolnosti zrážky osoby s vlakom

Oznámenie o nehode na železničnom koľajisku v Hurbanove prijala polícia prostredníctvom linky 112 v piatok o 13.53 h. Hodnovernosť oznámenia preverila a na mieste potvrdila hliadka polície. Dychová skúška na alkohol bola u rušňovodiča s negatívnym výsledkom, skonštatovala Šinková. Polícia v danej veci začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Viac o téme: NehodaVlak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu