Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prehovorila svedkyňa, ktorá bola na mieste tragickej nehody! Chlapcov začala resuscitovať: Oživiť ich už nedokázala

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

DOMANIŽA - Tragická dopravná nehoda sa stala dnes poobede v obci Domaniža. Podľa predbežných informácií dostal 18-ročný mladík šmyk a vrazil do rodinného domu. Dvaja chlapci boli na mieste mŕtvi. Podľa očitej svedkyne, ktorá sa ich pokúšala resuscitovať, sa im už, žiaľ, nedalo pomôcť.

archívne video

Autentické zábery šialenej nehody na D1 (Zdroj: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov)

Všetky záchranné zložky dnes zasahovali v obci Domaniža, časť Kardošova Vieska v okrese Považská Bystrica pri brutálnej dopravnej nehode. Len 18-ročný mladík mal začať po ľavotočivej zákrute predbiehať pred ním idúce vozidlo. Počas predbiehania však dostal šmyk a vpálil bočnou stranou do rodinného domu. 

Prehovorila svedkyňa, ktorá bola
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Podľa očitej svedkyne, ktorá bola na mieste nehody, chlapci pravdepodobne išli príliš rýchlo. Keď však videla nehodu, okamžite vystúpila z auta a začala rasuscitovať. "Strašné čosi, ideš s malými deťmi zo škôlky a vidím auto predomnou úplne na šrot. Nedalo mi to. Musela som vystúpiť a utekať, a začať s resuscitáciou..," s obrovským žiaľom prezradila Monika. Ako ďalej dodala, najviac ju mrzí, že chlapcom už pomôcť nedokázala. "Mrzí ma len to, že som ich neoživila. Len vám chcem po dnešnej príhode odkázať, ľudia, dávajte si na seba prosím vás pozor," dodala zronená žena.

Napriek obrovskej snahe Moniky aj záchranárov prišli pri nehode dvaja chlapci o život. "Dvaja mladíci vo veku 17 a 22 rokov bohužiaľ pri nehode utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom," poznamenala polícia na sociálnej sieti. Ďalší dvaja boli prevezení do nemocnice. "Jedna osoba bola po prvotnom ošetrení transportovaná záchranármi do nemocnice v Považskej Bystrici s poranením hlavy. Ďalší pacient s poranením brucha bol letecky transportovaný do nemocnice v Žiline," poznamenalo Operačné stredisko záchrannej služby (OSZZS) SR.

Viac o téme: NehodaTragédiaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu