Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Obrovské nešťastie! Muža zavalil traktor, utrpel vážne zranenia: Zasahoval vrtuľník

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PLEŠ - Leteckí záchranári z Banskej Bystrice pomáhali vo štvrtok popoludní 52-ročnému mužovi, ktorého v obci Pleš v okrese Lučenec zavalil traktor. Pri nešťastí utrpel vážne zranenia a letecky bol transportovaný do banskobystrickej nemocnice. Informovala o tom hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) Air Transport Europe (ATE) Zuzana Hopjaková.

"Po neodkladnom vzlete smerovala posádka k miestu určenia. Pacient sa už nachádzal v starostlivosti pozemných záchranárov. Posádka leteckých záchranárov si ho následne prevzala do svojej starostlivosti," priblížila Hopjaková.

 

Záchranársky vrtuľník zo svojej základne v Banskej Bystrici bol dnes popoludní privolaný k obci Pleš (okr. Lučenec), kde...

Posted by Air - Transport Europe, letecká záchranná služba on Thursday, October 5, 2023

Muž podľa leteckých záchranárov pri udalosti utrpel vážne zranenia viacerých častí tela, pomoc si však dokázal zavolať sám. Lekárka mu na mieste udalosti doplnila liečbu a po preložení na palubu bol pacient pri vedomí letecky prevezený do Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici.
 

Viac o téme: TraktorZraneniaPlešMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu