Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ožratá žena sexuálne obťažovala chlapca (13): Stiahla si nohavice, odhalila sa a odpadla

Jade Berrová sexuálne obťažovala chlapca.
Jade Berrová sexuálne obťažovala chlapca. (Zdroj: Facebook/Jade Berry)

LONDÝN - Britská asistentka v zubnej ordinácii Jade Berryová sa priznala, že sexuálne obťažovala 13-ročného chlapca. K incidentu došlo v parku po tom, ako sa opitá žena vracala z flámu s kamarátkami.

Asistentka v zubnej ambulancii (27) z Británie sa priznala k sexuálnemu napadnutiu 13-ročného chlapca, uvádza Daily Mail. Podľa správy sa Jade Berryová stretla s chlapcom, ktorý s kamarátom diskutoval o svojich blížiacich sa 14. narodeninách v parku v Ellesmere Port, Cheshire, po nadmernej konzumácii bieleho vína.

archívne video

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

Berryová si sadla medzi dvoch chlapcov a začala sa dotýkať 13-ročného chlapca cez jeho oblečenie, zatiaľ čo mu ponúkla sex a povedala, že „na ňom bude jazdiť až do rána“. Keď šokovaní tínedžeri vstali, Berry si stiahla nohavice a odhalila sa, potom omdlela. Chlapci si s ňou natočili videá a neskôr našli jej bankovú kartu a mobilný telefón, podľa ktorých sa žena dala identifikovať.

Nič si nepamätá

Keď Berryouvú v súvislosti s incidentom vypočúvala polícia, údajne zvolala: „Pane bože, ja si nič nepamätám,“ no neskôr ju chlapec identifikoval pri osobnom stretnutí. Ako uvádza Daily Mail, 13-ročný mladík, ktorý trpí ADHD, povedal, že bol po incidente traumatizovaný.

Berryová sa priznala na súde v Chester Crown Court a bola odsúdená na 12 mesiacov väzenia s podmienečným odkladom na 18 mesiacov. Musí tiež nosiť elektronický čip „triezvosti“ po dobu 120 dní a absolvovať 35 dní v odvykacom programe. Súd tiež nariadil, aby bola na desať rokov zapísaná do registra sexuálnych delikventov.

Viac o téme: AlkoholSexuálne obťažovanieChlapecJade Berryová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu