Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragická nehoda pri Brezne! Žena bez vodičáku vyletela z cesty: Spolujazdec nemal šancu prežiť, odstrašujúce FOTO

(Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BREZNO - Tragická dopravná nehoda, pri ktorej vyhasol život 33-ročného spolujazdca, sa stala na ceste od Michalovskej smerom na Brezno. Podľa doterajších zistení mala 30-ročná vodička so zadržaným vodičským preukazum sadnúť do auta, pričom nezvládla riadenie a vrazila do betónového múrika. Mladý muž nemal šancu prežiť.

Brutálna dopravná nehoda sa stala na ceste od Michalovej smerom na Brezno. Podľa predbežných zistení si za volant sadla len 30-ročná vodička, ktorá mala v tom čase zadržaný vodičský preukaz. Ani to ju však neodradilo od šoférovania. Po chvíli jazdy nezvládla riadenie a dostala v ľavotočivej zákrute šmyk. S vozidlom vrazila do betónového mostíka. Auto skončilo po náraze prevrátené na streche.

Brutálnu zrážku neprežil len o tri roky starší spolujazdec. "Jej 33-ročný spolujazdec utrpel pri nehode zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol. Ťažké zranenia utrpela aj vodička, ktorú záchranári transportovali do nemocnice," informovali mužia zákona.

 

TRAGICKÁ NEHODA V BREZNE: ŽENA MALA ZADRŽANÝ VODIČÁK, SPOLUJAZDEC ZRANENIAM PODĽAHOL NA MIESTE 💥 🚗 Na ceste od...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Tuesday, September 12, 2023

Vzhľadom na zranenia vodička nemohla byť podrobená dychovej skúške a tak bol nariadený odber biologického materiálu – krvi, na vykonanie rozboru na prítomnosť alkoholu a iných omamných a psychotropných látok v tele. "Všetky bližšie okolnosti nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uzavrela polícia.

Viac o téme: NehodaTragédiaBrezno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu