Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

AKTUÁLNE Posun v prípade postrelenej študentky: Padlo obvinenie!

(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia po dvoch týždňoch od incidentu na Akadémii policajného zboru obvinila teraz už bývalého pedagóga Vladimíra Šeparneva.

V prípade postrelenej študentky na Akadémii Policajného zboru konečne nastal posun. Polícia obvinila expedagóga Vladimíra Šeparneva, ktorý 20-ročnú Michaelu postrelil. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. 

"Dňa 15.03.2023 bolo vznesené obvinenie z trestného činu ublíženia na zdraví podľa § 157 zákona č. 300/2005 Z. z. Trestného zákona osobe V.Š. Obvinený je stíhaný na slobode. Nakoľko vo veci aj naďalej pokračuje vyšetrovanie, bližšie informácie poskytneme, keď to situácia umožní," informoval Szeiff.

Vladimir Šeparnev postrelil 20-ročnú študentku Akadémie Policajného zboru Michaelu. Podľa doterajších informácií jej spôsobil zranenia, ktoré budú mať doživotné následky. Michaelu mal postreliť zboku tak nešťastne, že jej prestelil pľúca, roztrieštil stavec a prerušil miechu. To spôsobilo problémy s dýchaním a ochrnutie dolných končatín. Študentka bola niekoľko dní v umelom spánku, potom ju prebrali. Naďalej však ostala v nemocnici pod dohľadom lekárov a absolvovala niekoľko operácii, pri ktorých jej museli odobrať aj časť pľúc.

Viac o téme: StreľbaŠtudentkaPolicajná akadémiaObvinenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu