Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Športoví fanúšikovia sa opäť predviedli: Bitka po Winter classic! Po údere na zemi skončila aj žena

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky - Ramon Leško)

BRATISLAVA - Ani tentokrát sa víkendový športový zápas v Bratislave nezaobišiel bez výtržností. Po zápase medzi HC Košice a HC Slovan na Tehelnom poli sa mala na Bajkalskej ulici strhnúť bitka.

Cez víkend sa na Tehelnom poli v Bratislave konal hokejový zápas Winter classic medzi HC Košicami a HC Slovan Bratislava. Akcia na Tehelnom poli bola zároveň oslavou stého výročia klubu HC Slovan. Je už známe, že niektorí športoví fanúšikovia sa nevedia správať a tak to bolo aj tentokrát. 

Po zápase sa mala na Bajkalskej ulici strhnúť bitka. Útočník mal zasiahnuť aj ženu, ktorá podľa svedka incidentu mala na sebe košickú čiapku a dres. Po údere mala skončiť na zemi. Príspevok, ktorý sa objavil v skupine na sociálnej sieti, zdieľala aj polícia. Napísala, že chce veci uviesť na pravú mieru, no v skutočnosti nepotvrdila ani nevyvrátila, či bola napadnutá fanúšička košického hokejového klubu. 

 

TENTO STATUS SME ZACHYTILI NA SOCIÁLNEJ SIETI📲 UVÁDZAME VECI NA PRAVÚ MIERU ▪️ Páchateľ predmetného incidentu bol...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, January 16, 2023

archívne video

Polícia zadržala muža, ktorý sa vyhrážal na internete (Zdroj: Instagram)

"Páchateľ predmetného incidentu bol zadržaný bezprostredne po jeho spáchaní priamo na mieste zasahujúcimi policajtmi poriadkových jednotiek," znelo celé stanovisko polície s tým, že objasňovaním príčin tohto incidentu, ako aj vyvodením trestno právnej zodpovednosti sa v súčasnosti zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III.

Viac o téme: HokejBitkaBratislavaWinter classic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu