Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Polícia zverejnila zábery z bezpečnostných kamier: Otrasný útok na seniorku! Muž do nej kopal na zemi

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia - Nitriansky kraj)

NITRA - Prikradol sa zozadu a zbabelo napadol staršiu ženu. Bezpečnostné kamery zachytili pokus o okradnutie seniorky v Nitre. Potom ako však dôchodkyňa zistila, že sa jej niekto pokúša vytrhnúť kabelku z ruky, začala sa brániť. Zo záberov je jasné, že mladý muž sa neštítil ničoho a keď videl, že žena sa odmieta vzdať bez boja, uštedril jej niekoľko kopancov.

"Polícia v Nových Zámkoch prijala 28. decembra min. roku oznámenie o lúpežnom prepadnutí na Jiráskovej ulici v Nových Zámkoch," informovali. Nazverejnených záberoch je vidieť, ako staršia žena pokojne kráča po cez parkovisko. Zatiaľ, čo ona nič netuší, na kamere je už jasne vidieť, že ju má v hľadáčiku mladý muž v kapucni, ktorý sa za ňou sebavedome vyberie. Stačí okamih a mladík žene zozadu vytrhne z ruky kabelku a chce sa dať na útek. V prípade tejto seniorky sa však prerátal.

Muž sa pokúsil okradnúť seniorku, na zemi do nej bezcitne kopal (Zdroj: Facebook/Polcía SR - Nitriansky kraj)

"69 ročná žena kráčala cez parkovisko, kde ju sledoval neznámy muž. Ten sa k chodkyni zozadu priblížil a chcel jej vytrhnúť kabelku. Žena však svoju tašku držala pevne a nepustila ju ani po tom, čo ju páchateľ potiahol a niekoľkokrát kopol," vykreslila celú situáciu ôpolícia. Podozrivý tak z miesta činu ušiel bez lupu.

Napriek tomu, že svoj majetok ochránila, neobišla seniorka z incidentu bez ujmy. "Poškodená žena tento útok nahlásila až niekoľko hodín po skutku, keď sa začali prejavovať známky útoku – zlomenina ruky a podliatiny," vysvetlili policajti. 

Polícia teraz páchateľa hľadá. "Novozámockí kriminalisti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po podozrivej osobe. Akékoľvek informácie k jej totožnosti, pohybu alebo pobytu je možné podať polícii na t.č. 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj," uviedli. 

Viac o téme: ZlodejDôchodkyňaPokus o krádežSeniorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu