Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brutálna vražda na Spiši: Matka svoju dcéru dobodala do hlavy a hrude (†15)! Polícia začala trestné stíhanie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Mŕtvu tínedžerku Bianku (†15) našla v utorok dopoludnia polícia v jednom z bytov v Spišskej Novej Vsi. Pri nej bola aj matka, ktorá Bianku dobodala. Tú previezli so zraneniami do nemocnice.

Otrasný prípad sa odohral v jednom z bytov v Spišskej Novej Vsi. Matka tam z doposiaľ nezistených príčin zaútočila nožom na svoju 15-ročnú dcéru Bianku. Tá zraneniam podľahla. Po útoku sa matka chcela zabiť, policajti ju našli zranenú v byte. Ako informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, krajský policajný vyšetrovateľ vykonáva v súčasnosti procesné úkony smerujúce k vzneseniu obvinenia konkrétnej osobe.

Hororový prípad: Matka zavraždila svoje tri deti (†3, 7, 9), posledné slová syna pred smrťou mátajú otca doteraz

Spišskonovoveská škola, ktorú navštevovala maloletá obeť, poskytla svojim žiakom bezprostredne po udalosti psychologickú pomoc. Maloletá obeť mala niekoľkým bodno-rezným zraneniam v oblasti hrudníka a hlavy podľahnúť na mieste.

"Vzhľadom na naďalej prebiehajúce procesné úkony a vyšetrovanie bližšie informácie v tejto chvíli poskytovať nebudeme. Urobíme tak hneď, ako to situácia vo vyšetrovaní dovolí," uzavrela Mésarová. "Okamžite po nešťastnej udalosti sme pre spolužiakov poskytli a realizovali psychologickú intervenciu v spolupráci s Centrom pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie na Letnej ulici, zameranú na vyrovnanie sa so stratou," uviedla pre médiá Magdaléna Jendrálová, riaditeľka školy, ktorú maloletá obeť navštevovala, s tým, že škola zvlášť pracuje so žiakmi, ktorí mali blízky vzťah k obeti.

Jendrálová zároveň informovala, že vedenie školy sa k tragickej udalosti či dotknutej žiačke nebude vyjadrovať pre médiá a žiada ich preto o nevyvíjanie zbytočného tlaku z ich strany. "Samotní žiaci školy bolestne vnímajú skutočnosť nezvratnej a bolestivej straty spolužiačky a nepodporujú snahu médií získať informácie len pre záujem či vyvolanie senzácie o takej bolestnej udalosti," vyjadrila sa.

Viac o téme: MatkaSmrťVraždaPolícia Spišská Nová Ves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu