Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šéfa komunistov zradilo srdce

„Bolelo ma v hrudi a skončil som v nemocnici so zápalom srdca,“ povedal J. Hrdlička, ktorý leží v trenčianskej nemocnici na internom oddelení.
„Bolelo ma v hrudi a skončil som v nemocnici so zápalom srdca,“ povedal J. Hrdlička, ktorý leží v trenčianskej nemocnici na internom oddelení. (Zdroj: Nový Čas)

TRENČÍN - Jozef Hrdlička (30) skončil v nemocnici! Mladého šéfa komunistov totiž len deň pred Silvestrom zradilo srdce. Bolo to s ním až také vážne, že v starostlivosti lekárov je dodnes. Z nemocničnej postele však tvrdí, že zomrieť sa nechystá. „Nebojte sa, ešte privediem komunistov do parlamentu,“ tvrdí odvážne.

Jozef Hrdlička má aj napriek svojmu nízkemu veku problémy so srdcom už dlhšie. "Začalo sa to ešte v auguste. Mal som vysoké horúčky a pobolievalo ma v hrudi. Lekári najprv nevedeli, čo mi je, a potom som skončil na internom oddelení. Od augusta tu ležím už tretíkrát," povedal.

Jeho diagnóza je perimyokartitída. "Je to vlastne zápal blany okolo srdca," povedal chorý politik. Ten priznáva, že za svoj stav si zrejme môže tak trochu aj sám. "Mohli to spôsobiť aj nepreliečené chrípky. Občas som také nachladnutia podceňoval a teraz tu ležím. Ani na Silvestra som si nepripil šampanským, ale som ho oslávil infúziou z nemocničnej postele," nestráca humor.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu