Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šéf komunistov Hrdlička zrazil chodca

Jozef Hrdlička Zobraziť galériu (2)
Jozef Hrdlička

HANDLOVÁ - Zlomené zápästie a odreniny na tvári! To je výsledok havárie, ktorá sa stala v sobotu ráno v Handlovej. Predseda Komunistickej strany Slovenska Jozef Hrdlička (29) na ceste z Bratislavy do Gelnice v rýchlosti asi päťdesiat kilometrov za hodinu zrazil Romana Víteka (39). Muža previezli so zraneniami do nemocnice, kde sa podrobil operácii.

V octavii viezol Jozef Hrdlička na pracovné stretnutie svojich dvoch straníckych kolegov. „Dostal som mikrospánok a potom som zrazil chodca, ktorý išiel po chodníku,“ vysvetľuje bývalý poslanec parlamentu a pokračuje: „Po náraze, ktorý ma hneď prebral, som začal brzdiť. Človek žije v istom tempe, a na mňa, žiaľ, nejaká únava práve prišla. Veľmi ma to mrzí,“ hovorí Hrdlička s tým, že dopravné predpisy neporušil.

Chodec Roman Vítek (39) strávil víkend v nemocnici, mal šťastie v nešťastí. Okrem odrenín utrpel len bolestivú zlomeninu zápästia. „Zrazu som len cítil obrovský náraz do chrbta. Preletel som niekoľko metrov. Náraz ma dokonca vyzul z topánok,“ povedal pre Nový Čas.

Polícia začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví. Hrdličku ešte neobvinili. Alkohol v jeho krvi nezistili.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu