Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Kamarátky čakali v Bratislave na autobus: Prišiel Laco (56), vytasil penis a začal onanovať

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

BRATISLAVA - Dve kamarátky ostali poriadne vystrašené. V pondelok večer čakali na jednej z bratislavských zastávok, keď odrazu na nich vytiahol Ladislav (56) penis a začal onanovať.

Incident sa stal krátko po pol dvanástej v blízkosti zastávky mestskej hromadnej dopravy na Bajkalskej ulici. Na dve kamarátky (18, 19) vytiahol Laco z Bratislavy pohlavný úd a začal onanovať. Po chvíli odišiel smerom k zastávke električiek. "Vďaka pohotovému oznámeniu tohto konania svedkom udalosti na linke 158, bol Ladislav po vystúpení z električky MHD obmedzený na osobnej slobode hliadkou Pohotovostnej motorizovanej jednotky," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. 

Laca muži zákona eskortovali na policajné oddelenie, kde mal čo vysvetľovať, a umiestnili ho do cely policajného zaistenia. "Na podklade dôkaznej situácie mu vzniesol poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III obvinenie z prečinu výtržníctva," doplnil Szeiff s tým, že vec sa realizuje v tzv. super rýchlom konaní. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky. 


Prečítajte si aj:

Muž (54) si odmietol nechať zmenšiť svoj polmetrový penis: Radšej som slávny a bez sexu


Polícia pripomíne, že pri každom páchaní protiprávneho konania je pre nich rýchla a bezodkladná reakcia občanov veľkým prínosom, pretože pravdepodobnosť zadržania páchateľa a objasnenia skutku je ďaleko vyššia, ako v prípadoch, keď sa skutky oznamujú s väčším časovým odstupom po čine.

 

Viac o téme: MužPenisBajkalská ulica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu