Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obrovská tragédia na R1: Karin (†14) vypadla z auta, rodičia prišli o to najcennejšie

  Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

NITRA - Neuveriteľná tragédia sa stala krátko popoludní. Pri dopravnej nehode zomrela len 14-ročná Karin. Zarážajúce je, že auto šoféroval tínedžerkin otec. Jemu ani mame dievčaťa sa nič vážne nestalo.

Ako potvrdila hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová, nehoda sa stala dnes pätnásť minút po 13-tej hodine na rýchlostnej ceste R1 v smere z Nitry na Bratislavu. Vodič Škody Fábia  z doposiaľ nezistených príčin narazil do stredových zvodidiel odkiaľ vozidlo odhodilo do priekopy. "Dôsledkom nárazu z auta vypadla 14-ročná spolujazdkyňa sediaca na zadnom sedadle," opísala nešťastie Bruchterová.


Prečítajte si aj:

FOTO Tragická nehoda pri Sl. Ľupči: Zbesilá jazda na mercedese, ďalšia zbytočná smrť mladých


Na mieste zasahovali bezprostredne po oznámení privolaní záhranári."14-ročné dievča utrpelo zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahlo," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Na tragédii je azda najsmutnejšie, že vodičom bol otec, na sedadle spolujazdca sedela mama tínedžerky. Rodičia sa zranili ľahko. U vodiča vykonala polícia dychovú skúška na alkohol s negatívnym výsledkom. Presná príčina tragédia je v štádiu vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaTragédiaNešťastieNitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu