Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kristínkin (†2) otec už čelí obvineniu: Polícia Jozefa (56) vypočula, hrozí mu tento trest

Jozef už čelí obvineniu Zobraziť galériu (2)
Jozef už čelí obvineniu (Zdroj: Foto: Facebook)

NITRA - Jozef, ktorý zabudol svoju dcérku v aute, sa po tom, čo sa o smrti svojho anjelika dozvedel, psychicky zrútil. Muža nebolo možné bezprostredne po skutku vypočuť. Obrovské nešťastie sa stalo v stredu, polícia muža vypočula až dnes. Následne ho vyšetrovateľ obvinil z usmrtenia.

Polícia najprv začala trestné stíhanie vo veci zločinu opustenie dieťaťa, počas vyšetrovania skutok prekvalifikovala. "V priebehu vyšetrovania vyšlo najavo, že ide o trestný čin usmrtenie z nedbanlivosti," informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková.

Po tom, čo otec utrpel šok a skončil v nemocici, kde sa podroboval vyšetreniam, ho dnes polícia vypočula. Jozefovi tak hrozí trest odňatia slobody od dvoch do piatich rokov. Možné je aj to, že vyviazne s podmienkou. Muž je stíhaný na slobode.

Kristínkin (†2) otec už
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Topky, Facebook)

Kristínka bola zavretá v opustenom aute v stredu pravdepodobne od ôsmej hodiny ráno. Otec si na dievčatko spomenul okolo pol tretej popoludní, keď mal pre neho ísť do jaslí. Keď prišiel k autu, zrútil sa. Zbadal spálené telíčko milovanej dcérky. Na miesto okamžite dorazila polícia a záchranári. Dievčatko nemalo žiadnu šancu prežiť. Bola nariadená pitva. "Podľa predbežných výsledkov pitvy bolo príčinou smrti prehriatie organizmu," doplnila Čuháková.

 

 

Viac o téme: NešťastieObvinenie JozefKristínka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu