Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Brutálna vražda Slováka v Británii: Dobrú náladu vystriedala smrť, detaily hrôzy zo súdu!

Stanislav Misko Zobraziť galériu (3)
Stanislav Misko

BRADFORD - Slováka Stanislava Miska, ktorý dobodal kamaráta Mareka vo Veľkej Británie, odsúdil súd na 28 rokov za mrežami. Otec šiestich detí si posedí za mrežami dlhé roky kvôli vražde, ktorú mal podľa súdu plánovať. Stanislav zabil Mareka kuchynským nožom.

Slováka odsúdil britský kráľovský súd v Leedsi na minimálne 28 rokov nepodmienečne. Podľa portálu The Telegraph and Argus mjž menom Stanislav Misko (48) bol uznaný vinným z dobodania muža menom Marek Benák. Skutok sa stal 23. októbra minulého roka.

 

Porotu tvorilo šesť mužov a šesť žien, ktorý sa za štyri hodiny zhodli vo verdikte. "Povaha zbrane a použitia sily a okolnosti činu nasvedčujú tomu, že ste sa chystali zabiť Mareka Benaka. Mal iba 23 rokov."

Benak sa v čase vraždy nachádzal v dome bratranca a jeho ženy v Bradforde. O poschodie vyššie pritom spalo ich malé dieťa. "Okrem Mareka bolo prítomných aj niekoľko kamarátov. Bolo to pokojné popoludnie, kde sa popíjalo a zabávalo, až pokiaľ neprišlo k slovnej prestrelke medzi vami a Marekom Benakom," tvrdil súd.

Stanislav Misko
Zobraziť galériu (3)
Stanislav Misko  (Zdroj: topky)

"Atmosféra sa následne zhoršila, následne ste odišli domov do svojho príbytku, kde ste sa vyzbrojili s kuchynským nožom a vrátili ste sa. Medzitým ste fajčili, cez okno ste sa pozreli do obývačky a neskôr ste zaklopali na dvere. Otvoril vám Marek, pričom ste sa ďalej hádali," opisuje súd podľa anglického portálu situáciu.

Potom ho Marek sotil. Stanislav následne vytiahol nôž a bodol ho do ľavej časti brucha. Všetko sa odohralo medzi dverami. Bodnutie bolo tak silné, že Marek vykrvácala a namieste zomrel. Stanislav zamieril potom domov, kde ho priemyselná kamera zachytila ako odkladá nôž do vrecka. Portál uvádza, že vraj je elektrikár zo Slovenska. Ten sa najprv bránil, ale nepomohlo mu to.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu