Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zvrhlá Barbara (35) masturbovala v centre Nitry: Šalátovou uhorkou dráždila aj väznov!

Nitrianska väznica, miesto činu a ukájajúca sa žena Zobraziť galériu (4)
Nitrianska väznica, miesto činu a ukájajúca sa žena (Zdroj: foto: tv joj)

NITRA – Poriadny šok zažili okoloidúci pri reštaurácii v Nitre. Barbara (35) si ľahla na zem, stiahla nohavice a ukájala sa so šalátovou uhorkou. Divadlo sa odohrávalo pred nitrianskou väznicou, kde je ženin priateľ. Svoje sexuálne hrátky mala venovať práve jemu. Na celé erotické predstavenie sa prizerali väzni, ktorí boli nacapení v oknách a ženu búrlivo povzbudzovali.

Barbara sa pred nitrianskou väznicou postarala o poriadny rozruch. Pri reštaurácii bola každému na očiach, evidentne jej okoloidúci vôbec neprekážali. "Deti tu chodili a vykrikovali, že je tam holá žena. Tak sme sa išli pozrieť, čo sa tam robí," opisuje situáciu svedok pre TV Joj.

Zvrhlá Barbara (35) masturbovala
Zobraziť galériu (4)

Na ulicu vybehli okamžite zamestnanci podniku a to, čo videli, im doslova vyrazilo dych. Žena mala oblečenú len podprsenku. Nohavice stiahnuté, nohy roztiahnuté a masturbovala. "Mala dole gate a dávala si tam uhorku," hovorí svedkyňa. 

Zvrhlá Barbara (35) masturbovala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Na ukájajúcu sa ženu sa prizerali obvinení a odsúdení, ktorí sedia vo väznici oproti. Medzi nimi je aj Barbarin priateľ, ktorému erotické divadlo venovala. Chcela, aby ju videl z okna. Takto si zabezpečila vďačných divákov, ktorí náruživo vykrikovali a ženu povzbudzovali. "Nič závažné som neurobila, takže sa necítim ani vinná," povedala Barbara pre televíziu a dodala, že mala vypité a že sa v podstate nič zvláštne nestalo.    

Personál reštaurácie, pred ktorou žena onanovala, zavolal políciu. Ženu zadržali a obvinili z trestného činu výtržníctva, Barbaru do väzby nevzali.   
 

Zvrhlá Barbara (35) masturbovala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Košičanka si v Nitre odsedela dva mesiace. Z väzenia vyšla len niekoľko dní pred týmto incidentom. "Zaradili to medzi exhibicionizmus, keď som bola na malej potrebe," povedala. Nechce, aby sa o jej divadielku dozvedela matka. Dokonca poprela, že to robila pre priateľa. "Nikomu radosť. Iba sebe. Moje heslo je sebe ver."   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu